BİLECİK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YILA ÇALIŞARAK GİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler, halkın yeni yıla sorunsuz girebilmesi için “Huzur” uygulaması gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, vatandaşın huzur içinde yeni yıla girmesi için teşkilatın görev başında olduğunu ifade ederek, “Kent merkezinde farklı noktalarda ekipler vatandaşların yılbaşı kutlamalarını güven dolu ve huzurlu bir ortamda geçirmeleri amacıyla gerekli tedbirleri aldı” dedi.

 

125 polis memurunun görev başında olduğunu söyleyen Namal, “Ülkemiz 2016’da zor bir dönemden geçti. Fakat emniyet teşkilatı ile milletimizin, azim ve kararlılığıyla bize karşı yürütülen düşmanca kampanyaların sonunu getireceğine inanıyorum. 2016 yılı içerisinde de teşkilatımız ve milletimiz bunu göstermiştir. 2017 yılında da aynı şekilde bu azim ve başarılarınızı bekliyorum” dedi.

 

 

Görev başında bulunan polis memurlarıyla sohbet eden ve baklava ikramında bulunan Namal, yeni yıllarını kutladı. Namal, ayrıca MOBESE kameralarından yol durumu ve asayişi hakkında da bilgi aldı.

BİLECİK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YILA ÇALIŞARAK GİRDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. biz işçilerde calısarak girdik en azından maaşları yemekleri düzenlii sükür etmek lazımm işçide devllete vergisii versiin ama gecim indirimmin altında kalsın böyle bir sey

    Cevapla