BİLECİK EMNİYETİNDEN “HUZUR” OPERASYONU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından il ve ilçe genelinde 20 ayrı noktada, 150 polisin katılımıyla gerçekleştirilen asayiş uygulamasıyla sabit yol uygulaması ve umuma açık yerlerde “Huzur” asayiş uygulaması yapıldı.

 

 
Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamada, kafelerde çalışanlar ile müşteriler, Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasına tabi tutuldu.

 
İl Emniyet Müdürü Ertuğru Namal ve beraberindeki Emniyet Müdür Yardımcısı Muzaffer Demir ise uygulama noktalarını bizzat gezerek çalışma yapan polisleri denetledi. Namal, görevli polis noktalarını inceleyerek güvenlik tedbirlerinin alınması konusunda polislere uyarılarda bulundu.

 


Namal, emniyeti, asayişi, vatandaşın malını ve canını korumak, vatandaşların huzur içerisinde yaşamlarına devam etmesini sağlamak amacıyla bu uygulamaları zaman zaman yapacaklarını belirtti.

 
Huzur operasyonu kapsamında il ve ilçe genelinde toplam 450 araçta arama yapılırken, bin 250 şahısa GBT sorgulaması yapıldığı bildirildi.

 


BİLECİK EMNİYETİNDEN “HUZUR” OPERASYONU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 10 Aralık 2016, 12:00

    huzur operasyonu ilimizde uygulayan sayın valimize emniyet mudurumuze bu sogukta gorev polıslerımıze muhtarlar adına tesekkur ederiz

    Cevapla
Bizi Takip Edin