BİLECİK ENGELSİZ YARINLAR DERNEĞİ “BİEYDER”, SAHAYA İNDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan BİEYDER, normalleşme sürecinin başlamasıyla tekrardan çalışmalarına hız verdi.

Engelli bireyler başta olmak üzere tüm dezavantajlı gruplar için faaliyet yürüten dernek, kurumlara atamaları gerçekleşen il müdürlerine ziyarette bulundu.

İl Müftülüğü görevine atanan Ali Erhun’u makamında ziyaret eden BİEYDER yönetimi, din hizmetlerinde engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunan dernek yöneticileri, daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Yasin Özdemir’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Spor tesislerinin engelli bireyler için erişilebilir olması ve sportif faaliyetlerden dezavantajlı grupların etkin yararlanması adına fikir birliğine varan BİEYDER, Şube Müdürü olarak göreve başlayan Dilaver Tetik ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Yıldız’a da ziyarette bulundu.

Yeni süreçte kurslar ve faaliyetler üzerinde istişare gerçekleştiren BİEYDER yönetimi, yeni normalleşme sürecine hazır olduklarını beyan ederek, Bilecik’teki dezavantajlı gruplar için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirttiler.

 

BİLECİK ENGELSİZ YARINLAR DERNEĞİ “BİEYDER”, SAHAYA İNDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Bu derneğin adresi nerede

    Cevapla
  2. Çok fazla yazım hatanız var. Hiç hoş değil.

    Cevapla
  3. 10 Haziran 2020, 10:15

    ilimiz için güzel şeyler oluyor. tebrik ederim arkdaşları.

    Cevapla
Bizi Takip Edin