BİLECİK ES-ES’DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA TAM DESTEK!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık’ın ağır kış şartlarında kan miktarında azalma olduğunu duyurmasının ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Bilecik’te de kan bağışı kampanyası düzenlendi.

 

Bilecik Belediye Kültür Sitesinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına, Bilecik ESES taraftar grubu ile vatandaşlar destek verdi.

 

Burada konuşan Kızılay Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Türkiye genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları ve son dönemde yaşanan terör olayları neticesinde Türk kızılayının kan ihtiyacının fazlalaştığını söyledi.

 

Bölge kan merkezine en az 100 ünite kan göndermeyi hedeflediklerini belirten Çınar, “ESES taraftar grubuna kan bağışına katkıda bulundukları için teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Bilecik Eskişehirliler platformu kurucu başkanı Burhan Saltan ise, “Kızılay genel başkanının yapmış olduğu açıklamalardan sonra Bilecik ESES camiası olarak kızılaya kan bağışı kampanyası düzenledik. Kanımız, canımız vatanımıza feda olsun. Bilecik’te Eskişehir sporlular olarak tüm STK’ları bu tür hayırlı kampanyalara davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

BİLECİK ES-ES’DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA TAM DESTEK!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin