“Bilecik halkı bunu hak etmiyor!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te çöp toplama ve bertaraf tesisine taşıma işlemini gerçekleştiren şirketin, Bilecik Belediyesinin ödemeleri aksattığı gerekçesiyle çöp toplama işini durdurduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Bilecik Belediyeler Birliği tarafından çöp toplama ve taşıma işi için anlaşılan Firma, yapılan anlaşma sonrası tüm belediyelerin çöp toplama ve bertaraf tesisine taşıma hizmetini vermeye başladı.

Gerçekleştirilen çöp toplama hizmetine karşılık firmanın, Bilecik Belediyesinin ödemelerini aksattığı gerekçesiyle Bilecik kent merkezinde çöp toplamama kararı aldığı iddia edildi.

“Kendi envanterindeki araçlarla devam ediyor”

Gelinen süreçte, Bilecik Belediyesinin çöp toplama işine kendi envanterindeki araçlarla devam ettiği öğrenilirken, Firmaya, Belediyeler birliğine bağlı olan Bozüyük, Gölpazarı, İnhisar, Osmaneli, Pazaryeri, Söğüt, Yenipazar, Bayırköy, Vezirhan ve Dodurga belediyelerinin düzenli ödeme yaptıkları ancak Bilecik Belediyesinin ise ödemeleri aksattığı gelen diğer iddialar arasında.

“Bu halk bunu hak etmiyor”

Çöplerin alınmadığını gören ve duruma tepki gösteren bazı vatandaşlar ise “Halktan hizmet yapacağız diye para alıyorsunuz, bu çöp toplama işinin parası da vatandaşın cebinden çıkıyor. Bu halk bunu hak etmiyor.” yorumlarında bulundular.

Diğer yandan, Firma ve belediye arasındaki sorunun çözüme kavuşmaması halinde çöp sorununun büyüyeceği konusu vatandaşlarda tedirginlik yaratırken, Firmadan yada Belediyeden konuyla ilgili açıklama yapılıp yapılmayacağı ise merak ediliyor.

“Bilecik halkı bunu hak etmiyor!”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yorum

  1. Hak ediyor ki yaşatıyorlar

    Cevapla
  2. Martın sonu bahar.

    Cevapla
  3. 5 milyon borçtan 600 bine inen borç için yapılıyor tamamen siyasi bir olay ilçelerin borçları yok mu biosun firması açıklama yapsın o halde

    Cevapla
  4. 18 Haziran 2021, 20:58

    Haber 228 işiniz gucunuz algı madem oyle 128 milyondolar nerde O para gasp edilmemiş olaydı emin olun insanlar daha rahat nefes alırdı

    Cevapla
    • 128 milyar dolar ile reis saman fabrikası kuracakmış.

      Cevapla
    • Ne alaka yalan haber den nemalanmaya alışmışın…bak bu gerçek sokaklara çık çöplere bak

      Cevapla
    • Bu haber işte algı değil. Sizin gibi zihniyetler alışık pisliğe, pislik olsun ama yeterki sizinki başta olsun. Bi açığınız olduğunda illaki farazi bi lafınız var.Laf ebeliğine üstünüze yok. Bak mesela en basit 1 trilyon 200 milyar telefon faturası gerçek git onu sorgula.

      Cevapla
    • 128 milyarı arayacağına 500 bin tl çöp parasını ödemeyen belediye ye bir sor bakalım kardeş

      Cevapla
    • Hadilan ordan

      Cevapla
  5. Bu işte AKP lıların kesin parmağı vardır

    Cevapla
  6. Klasik chp belediyesi

    Cevapla
  7. İlk işi heykel diktirip minyatür söktürmek olan saçma sapan bir zihniyetin belediye başkanıyla ancak bu kadar. Bugüne kadar iyi bile gelmişti belediye.

    Cevapla
  8. 19 Haziran 2021, 16:24

    belediye başkanı belediyecilik vizyon işi diyordu sizin vizyonunuz buysa vay halimize

    Cevapla
  9. Bilecik sonuna kadar hak ediyor. Vizyon yoksunu bir partiyi başa getirirsen olacağı budur. Toplanın 30 yıl önceye gidiyoruz. Bravo semih muhtar

    Cevapla
Bizi Takip Edin