Bilecik İzmir için tek yürek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de meydana gelen depremin ardından tüm Türkiye İzmirliler için tek yürek oldu. Bilecik’te şehir içi dolmuş hizmeti veren 1 kişi günlük kazancının tamamını İzmirli depremzedeler için bağışladı.

Bilecik’te şehir içi servisi yapan 11 M 0031 plakalı dolmuş şoförü Hüseyin Kandemir, bugün elde edeceği kazancını Ege Denizi’nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenenlere gönderme kararı aldı.

Dolmuş’un içeriğine “Aracın bugünkü geliri İzmir’deki depremzedelere bağışlanacaktır.” yazısı asan Kandemir, “İzmir’de yaşanmış olan depremde depremzedelerimize, arkadaşlarımıza bir nebzede olsa yardımda bulunmak amacıyla bugünkü aracımın tüm kazancını İzmir’deki depremzedelere bağışlamaya karar verdim” dedi.

“Bugünkü gelir İzmir’deki depremzedelere bağışlanacaktır”

Aracına yazdığı yazıdan bahseden Hüseyin Kandemir; Aracın bugünkü geliri İzmir’deki depremzedelere bağışlanacaktır diye bir yazı yazdım vatandaşlarımızında çok büyük katkıları oldu hepsinden Allah razı olsun inşallah kabul olur.” ifadelerine yer verdi.

Şehir içi dolmuşuna bindiği esnada aracın bugünkü kazancını İzmir’e bağışlanacağını öğrenen Semiha Ulusoy ise dolmuş ücretini vererek, ” Benimde katkım olsun ücretimin üstü de sizde kalsın” diyerek İzmir’de ki depremzedelere yardımda bulundu.

Bilecik İzmir için tek yürek!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir