BİLECİK MEZBAHASINA DENETİM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Mezbahası, saha denetimlerini yapmak üzere Bağımsız Denetim Kuruluşu temsilcileri tarafından denetlendi.


Birinci aşama denetim kapsamında dökümantasyon kontrollerinden geçen Mezbaha, ikinci denetim sonucunda alacağı saha denetim raporu ile hizmetini taçlandıracak.

 

 

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Gıda ve Kalite Yönetim Temsilcisi Hülya Çalışkan’ın ağırladığı heyet, gerek evrak üzerinde gerek uygulamada bütün kontrolleri yaptı.

 

 

Denetim hakkında bilgi veren Strateji Geliştirme Müdürü, Gıda ve Kalite Yönetim Temsilcisi Hülya Çalışkan şu bilgileri aktardı:

 

”Yaklaşık son 3 aydır uğraştığımız gıda yönetim sistemi ile ilgili çalışmalarımızı bugün start vermiş oluyoruz, belgelendirmiş ve denetlemelerden geçerse taçlandırmış olacağız. ISO 2200, 2005 çalışmalarını yaptık. Biz zaten 5 yıldır ISO 9001, 2008 kalite uygulamalarını yapıyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren de 2015’e geçeceğiz ISO 9001’de. Saha denetlemelerimizi yaptık, üretimleri gözden geçirme toplantılarımızı yaptık. Kendi uygunsuzluklarımızı bulduk ve düzeltici faaliyetlerimizi yaptık. Bugün ise Türkak onaylı belgelendirme başvurumuzun denetlemesini yapmak üzere Bağımsız Denetçi kuruluşumuzu davet etmiş olduk. Bugün sayın denetçimiz saha denetimlerini yapıyor. Şuan 2’inci aşamadayız. 1’inci aşama denetim dökümantasyon denetimiydi ve pazartesi günü gerçekleştirmiştik. Buün de 2’inci aşama denetim olan saha denetimlerini, mezbaha denetimlerini yapıyoruz. Bugün özellikle kesimle ilgili faaliyetin olduğu güne denk getirdik ki denetçimiz kesim çalışmalarını yerinde izleyebilsin, denetleyebilsin diye mezbahane sorumlusu Veteriner Hekim Şenol Özgen ile birlikte tüm çalışmaları tamamladık. İnşallah muvaffak olacağız. Ve belgemizi alıp taçlandıracağız.” ifadelerini kullandı.

BİLECİK MEZBAHASINA DENETİM
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin