BİLECİK MUHTARLAR DERNEĞİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Kayı Plaza’da bulunan Muhtarlar Derneği’nin hizmet bürosu düzenlenen törenle açıldı.

dsc_0177

Derneğin açılışında konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, merkez muhtarları ile 22 kasım salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde beraber olacaklarını belirterek, “Başbakanımız her hafta salı günleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti grubuna ve gelen misafirlerimize hitap ediyor. Beraber olacağız, grup toplantısına davetlisiniz şimdiden bekliyoruz.” dedi.

img_2685

Kendisi siyasete başladığında Muhtarlar Derneği’nin seven pasajında bulunan eski hizmet bürosunda Bilecik adında bir takım projeleri konuştuklarını hatırlatan Eldemir, “Allah’a şükür ne konuştuysak hepsini emin adımlarla yapıyoruz. hiçbir problem yok, detaya girmeme de gerek yok.” ifadelerini kullandı.

dsc_0174

Dernek başkanı İlhami Çınar ise yeni açılan derneğin muhtarların evi olarak nitelendirerek, “Muhtarlara değer veren Milletvekilimiz, Belediye başkanımız, bizlerin 24 saat yanında olan bu işletmeyi bizlere sağlayan Belediye Başkanımıza, muhtarlarımızın evi olduğunu, pazardan gelen muhtarlarımızı burada bekliyoruz. Onların emrindeyiz 24 saat gece gündüz Vekilime, il başkanımıza, TSO meclis başkanımıza canı gönülden teşekkür ederim.” dedi.

 

Dernek açılışına, Eldemir’in yanı sıra Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe başkanı Serkan Yıldırım, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, siyasi parti temsilcileri ile Merkez ve ilçe muhtarları katıldı.

dsc_0134 dsc_0137 dsc_0140 dsc_0142 dsc_0146 dsc_0152 dsc_0174 dsc_0177 dsc_0216 dsc_0241 dsc_0246 dsc_0121 dsc_0122 dsc_0133

BİLECİK MUHTARLAR DERNEĞİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin