BİLECİK OLARAK 2018 TRT 23 NİSAN ÇOCUK FESTİVALİ İÇİN TALİBİZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’i ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Bilecik olarak 2018 TRT Çocuk Festivali’nin Bilecik’te yapılması için talepte bulunduklarını kaydetti.

Ankara temasları kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirilen Belediye Başkanı Selim Yağcı, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ile bir araya geldi.

 

 

 

Bilecik ve Bilecik Belediyesinin çalışmaları hakkında TRT Genel Müdürü Eren’e bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2018 TRT Çocuk Festivali’nin Bilecik’te yapılması için talepte bulunduklarını belirtti.

 

 

 

Gerçekleştirdiği ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”TRT Genel Müdürü İbrahim Eren beye hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Kendisine Diriliş, Payitaht gibi diziler yayınlayarak tarihimizi gençlerimize gururla aktardıkları ve Diriliş Ertuğrul ile Bilecik’in tanıtımına büyük katkı sağladıkları için teşekkürlerimizi ilettik. Ayrıca TRT 23 Nisan Çocuk Festivalinin bu yıl Bilecik’te yapılmasına talip olduğumuzu beyan ettik. Kendilerine ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyorum.” ifadelerini kaydetti.

 

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret sonunda TRT Genel Müdürü Eren’e; üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak hediye etti.

 

BİLECİK OLARAK 2018 TRT 23 NİSAN ÇOCUK FESTİVALİ İÇİN TALİBİZ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin