BİLECİK PROTOKOLU KINIK KÖYÜNDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Protokolu, merkez Kınık köyünde köylülerle birlikte iftar açtı.

İftara; Vali Bilal Şentürk ve eşi Münevver Şentürk, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve daire müdürleri ve köylüler katıldı.

 

İftar sonrası yapılan duanın ardından köy kahvehanesinde köy halkıyla bir araya gelen Vali Şentürk, ”Köylerdeki imkanlar geliştikçe, kentten köye dönüş olacaktır. Bunun için istiyoruz ki, doğa güzelliği olan yerlerde öğrencilerimiz derslerini yapsınlar. Köy görmemiş çocuklarımız, köyleri tanısınlar. Çocuklar, yaz tatilini köylerde geçirsin ve hatıraları olsun. Buna yönelik sosyal çalışmalar yapmalıyız. Köylerdeki bağları güçlü tutmalıyız. Tarımsal alanda gelir getirici ürünleri yaygınlaştırmalıyız. Vatandaşımızın daimi yaşadığı mekanlardaki standartları yükseltmeliyiz.” dedi.

 

Köy Muhtarı Ahmet Sarı, köyün barbunya ve ayçiçeği üretimiyle geçimini sağladığını anlatarak, Vali Şentürk’ün köylerini ziyaretinden ve köy halkıyla birlikte iftar açmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

BİLECİK PROTOKOLU KINIK KÖYÜNDE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 13 Mayıs 2019, 15:13

    Köy için güzel ve özel haber olmuş, KINIK güzel köy.

    Cevapla
  2. 13 Mayıs 2019, 22:53

    Sn. Valimize ve diğer protokol üyelerine köylerimize gösterdikleri ilgiden dolayı minnet duyduğumu iletir, Saygılarımı sunarım. İnşallah aynı ekip Gölpazarı Kurşunlu Köyü’nü de ziyaret ederler.

    Cevapla
  3. kınık köyünden kınık sodası bekliyoruz

    Cevapla
Bizi Takip Edin