Bilecik SGK’dan emekli olan personele veda yemeği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Sosyal Güvenlik  İl Müdürlüğünde görev yapan personeller’den Dilek Pehlivanöz, Semih Fakuç, Hüseyin Kılıç ve Semiha Kandemir’in emekli olmaları nedeniyle veda yemeği yemeği düzenlendi.

IMG_0687

Bilecik’te bir Restaurant’ta düzenlenen veda yemeğinde konuşan İl Müdürü Celalettin Ateş, “Uzun yıllar boyunca özverili bir şekilde çalışarak, Kurumumuzun hedeflerine katkı sağlayan ve vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunan arkadaşlarımıza teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim” dedi.

Geniş katılımın olduğu törenin sonunda emekli olan personele İl Müdürü Celalettin Ateş, ve İl Müdür Yardımcıları Hamza Cebeci, Selahattin Çağlar ve Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Emin Şahin tarafından  teşekkür plaketleri takdim edildi.

IMG_0724 IMG_0687 IMG_0713

 

Bilecik SGK’dan emekli olan personele veda yemeği
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. evettttttttttttttttttt yıl 1990 yer bilecik pasajı bağ/kur il müdl gözümün önünden sinema şeridi gibi geçti müd bahtiyar CANAN PERSONLLERİ 25 YAŞ ŞİMDİ EMEKLİ OLUYORLAR ALLAH EMEKLİLİKLERİNİ SAĞLIKLI MUTLU GEÇİRSİNLER VE BUNDAN SONRA MUTLU HAYAT DİLİYORUM EMEKLİ OLAN ARKADAŞLARIMA

    Cevapla
Bizi Takip Edin