Bilecik Sosyal Medyada Türkiye Gündeminde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de koronavirüse karşı alınan tedbirlere bir yenisi daha eklenerek Koronavirüs salgınının yayılmaması için alınan tedbirler kapsamında; 2 gün boyunca 30 büyükşehir ile Zonguldak için sokağa çıkma yasağı geldi. Bilecik ise adeta Türkiye’nin gündeminde sosyal medyada ilk sırayı yerleşti.

İçişleri Bakanlığı, koronavirüs salgınına karşı alınan yeni kararı açıkladı.

Buna göre; gece yarısı itibarıyla 12 Nisan saat 24.00’a kadar 30 büyükşehir ile Zonguldak için sokağa çıkma yasağı getirildi.

48 saatlik yasak kararı sonrası, alışveriş noktalarına yığılan insanlar arasında gerginlik ve kavgalar yaşandı.

Bilecik’te ise sosyal medyada yayınlanan ve konunun asılsız olduğu öğrenilirken sosyal medyada “Bilecik’te sokağa dökülen vatandaşlara hoparlörden “Biz Büyükşehir Değiliz” anonsları yapılıyor” paylaşımları Türkiye’nin gündemine oturdu.

Bilecik Belediyesi ise bu paylaşımlara yanıt olarak, “Doğru değil, Bilecik’in Büyükşehir olduğunu sanacak kadar saf hemşehrimiz yoktur efendim.” yanıtı geldi.

Yapılan paylaşıma ek olarak; “Ayrıca gördüğünüz gibi büyükşehir olunca bir gece ansızın kapanıveriyorsunuz. İyi bir şey değil yani.” sözleri ile paylaşımda bulundu.

“ilimiz bu tip konulara malzeme olamaz”

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ise “Sosyal medyadaBilecik’imiz ile ilgili kendince espiri! Yapan kişileri kınıyorum. Kuruluşun ve Kurtuluşun Kenti ilimiz bu tip konulara malzeme olamaz. Bilecik nüfusuyla küçük; birbirine her koşulda sahip çıkan BÜYÜK yüreklerin yaşandığı bir kenttir.” ifadelerine yer verdi.

Bilecik Sosyal Medyada Türkiye Gündeminde!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 11 Nisan 2020, 05:22

    sanki meydan onlara aitmiş gibi konuşuyorlar yok öyle bir şey .neden böyle siz ve sizin gibiler boş yere insanları meşgul etmiyor işinizde gücünüzde reel elde tutulur işlerle uğraşıyoruz.bu tipler sanki kendileri bir işe yarıyormuş gibi herşeyi bilir gibi konuşuyor .ama ara sıra ses vermekte lazım ses vermeyince meydanı boş zannediyorlar ses vereceksin ki susacaklar.

    Cevapla
Bizi Takip Edin