BİLECİK TEŞKİLATINDAN YALOVA TEŞKİLATINA “SEN DE VAR MISIN?” ÇAĞRISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca’nın katılımlarıyla Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Bilecik Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

 

 

Adeta miting havasında geçen toplantıda katılımcılar yaptıkları konuşmalarda, Nisan ayında yapılacak olan referandum için çok sıkı çalışacaklarını belirtirlerken, bu süreçte Yeni Anayasayı vatandaşlara iyi bir şekilde anlatacaklarını ifade ettiler.

 

Ak Parti Bilecik Teşkilatına “Sen de var mısın?” diye soran Sakarya Teşkilatına, ellerinde Türk Bayraklarıyla cevap veren Bilecik Teşkilatı “Kararımız Evet. Milletimizin istiklali ve istikbali için, güçlü bir Türkiye için, kararımız Evet, biz hazırız Yalova sizde var mısınız?”diyerek Yalova’ya çağrıda bulundu.

 

Gerçekleşen toplantıya Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,  Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İl ve İlçe Teşkilat Yöneticileri ve başkanları ile partililer katıldı.


İLGİLİ HABERLER:

BİLECİK TEŞKİLATINDAN YALOVA TEŞKİLATINA “SEN DE VAR MISIN?” ÇAĞRISI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin