BİLECİK TSO’DAN İFTAR YEMEĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Kar yemek düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine, Vali Süleyman Elban, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, İl Jandarma Komutanı Hacı Mehmet İnce, Rektör İbrahim Taş, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Ulusal platformda ekonomik değer yaratacak Coğrafi İşaretli Ürünler projesinin Türk Patent Kurumu ile son çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 

Ateş, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

ASANSÖR İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

“Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin fedakarlıklarla bize tahsis ettiği araziye, mühendislik fakültesine hizmet etmesi kapsamında 5 milyon TL’lik laboratuar binasının bürokratik ve hukuki çalışmaları tamamlanmış ve temeli atılmıştır. Yine Sayın Valimiz Süleyman Elban’ın koordinatörlüğünde Şeyh Edebali türbesine engelli ve yaşlı kişilerin ziyaret edebilmesi için yapılacak asansör çalışmalarının sözleşmeleri imzalanmış, gerekli çalışmalar devam etmektedir. Siz saygıdeğer üyelerimizin destekleri ile çalışmalarımızı layıkıyla yerine getirmeye devam ediyoruz. Öncelikle şahsım; Yönetim Kurulum, Meclis üyelerim ve çalışanlarımız adına Mübarek Ramazan günlerinin ülkemize ve bütün dünyaya hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

 

Bilecik’in artık turistik açıdan bir günde gezilecek il olmadığını vurgulayan Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur ise, “Diğer konularda da sevindirici gelişmeler yaşıyoruz, Yeni 3. OSB bölgemiz, Bozüyük Lojistik Merkezimiz, Sanayi kuruluşlarımız, Artan tarımsal desteklerimiz, Hızla gelişen gözbebeğimiz Üniversitemiz. Tüm bu gelişmelerin sonucu zaman içinde şehrimize olumlu yansıyacaktır. Bu durumda biz Bilecikli Esnaf Tacir ve Sanayicimize düşen, Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp, yılmadan usanmadan hep birlikte çalışmak ve ülkemize katma değerler yaratmaktır” ifadelerini kullandı.

 

Program İl Müftüsü Sayın Necati Akkuş’un yaptığı dua ile sona erdi.

      

 

 

BİLECİK TSO’DAN İFTAR YEMEĞİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 10 Haziran 2017, 01:42

    bilecik büyümesi gelişmesi için sanayi sart buda sizin görevinizz izmitteki istanbuldaki sanayiclerii yer gsterip onlarraa destek olmaktan gecer yani sonucta bilecik kazanırrr

    Cevapla
Bizi Takip Edin