BİLECİK TÜRK HAVA KURUMU DAMGA VURDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Türk Hava Kurumu Genç Kanatlar İstanbul Atatürk Hava Limanında yapılan teknofest’de büyük ilgi görerek ilimizi güzel bir şekilde temsil ettiler.

 

Genç kanatlar lideri Yasin Yasa Türk Hava Kurumu önderliğinde 2008 yılında başlayan ve bir gönüllülük hareketi olan “ Genç Kanatlar Topluluğu” Tüm ülke genelinde Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda havacılığın tanıtılması, havacılığa gönül vermiş gençlerin bir çatı altında toplanması ve sosyal sorumluluk projelerinin ​gönüllülük esasıyla yürütümü ve yaygınlaştırılmasını sağlamaktadır.

Türk Hava Kurumu’nu ve havacılık faaliyetlerini tanıtmak, sevdirmek, havacılık ve uzay bilimi ile ilgili projeler üretmek ve gelişen havacılık sektöründe temel eğitimlerini almış bireyler kazandırmak, gençlerin bu alanlardaki bilgilerini arttırarak sosyal yönleri ve ahlaki değer yargıları güçlenmiş topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla kurulan ve yaşları 11 ile 22 arasında değişen Genç Kanatların sayısı 5 bine yakındır.

Bu güzel faaliyette Bilecik ilimizin de gençlerini daha fazla görmekten mutluluk duyucağını Bilecik şube başkanlığına gelerek üyeliklerini yapabileceklerini söyledi.

Türk Hava Kurumu Bilecik Genç Kanatlar Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer gençlere sponsor olarak thk genç kanatların teknofest’e katılmasını sağladı.

Genç Kanatlar havacılık faaliyetlerinin Bilecik Ve çevrelerinde yapılacak büyük faaliyetlere daha fazla ilerleticeğini belirtiler.

BİLECİK TÜRK HAVA KURUMU DAMGA VURDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 23 Eylül 2019, 12:40

    BİLECİKLİ GENÇ KANATLARI ÜYELERİNİ BAŞTA YASİN YASA OLMAK ÜZERE TEBRİK EDİYORUM.

    Cevapla
  2. 23 Eylül 2019, 12:42

    BİLECİK GENÇ KANATLAR LİDERİ YASİN YASA VE TÜM GENÇLERİ TEBRİK EDİYOR, BAŞARILAR DİLİYORUM.

    Cevapla
  3. 23 Eylül 2019, 12:53

    çorba parası çıkardın mı hocam saygılar !

    Cevapla
  4. 23 Eylül 2019, 18:56

    Güneş gözlüğü takacağınıza kask ve koruyucu takında iş yaptığınız belli olsun,hava alanı olmayan ilin havacısıda bu kadar oluyor demekki.

    Cevapla
Bizi Takip Edin