BİLECİK TÜRKÜLERİ ALBÜMÜ KATILIMCILARDAN TAM NOT ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik yöresine ait eserlerin bulunduğu Bilecik Türküleri Albümü Tanıtım Gecesinde, gerçekleştirilen organizasyon ile tanıtıldı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen ve 16. kültür yayını olan eserin tanıtım gecesinde, Bilecik Türküleri albümünde yer alan sanatçılar eserlerini seslendirerek, tanıttı.

 

Müzik hayatına adım atan değerli müzisyenlerin seslendirmesiyle hazırlanan ”Bilecik Türküleri” albümünün tanıtım programı, katılımcılardan tam not aldı.

 

Mutlu Selen, Gurbet Alış, Murat Ekici, Mehmet Uysal, Murat Durmaz, Osman Kırtaş, Ezgi Tekin, Hilal Coşgun, Elif Korkmaz – Şirinay Şirinses, Orhan Akyar ve Ayhan Çil’in sesleriyle hazırlanan Bilecik Türküleri Albümü’nde; Gider İken Çevirdiler Yolumdan, Et Koydum Tencereye, Gız Pınarın Başında, Güzel Adın İsmail, Elmayı Nazik Soyarlar, Söğüdün Erenleri, Yol Üstüne Kura Da Koymuş, Evlerinin Önü Dumanlı Dağlar, Şu Söğüt’te Bir Kuş Var, Atımı Bağladım Ben Bir Meşeye, Bir İncecik Duman Tüter Bacadan, Aşağıdan Gelen Hanım Oynasın, Payton Geldi Meyhaneye Dayandı, Lefke’nin Üstünü Duman Bürümüş, Mavili Mavili Mor Çiçek, Haydi Yarim Kaya Başına isimli eserler yer aldı.

BİLECİK TÜRKÜLERİ ALBÜMÜ KATILIMCILARDAN TAM NOT ALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir