Bilecik vaka sayısı en çok artan 10 il arasına girdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı son bir haftalık korona virüs risk haritasına göre, Bilecik vaka sayısı en çok artan 10 il arasına girdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, rutin olarak gerçekleştirdiği “Haftalık 100 binde vaka artışı ve vaka yoğunluğu” tablosunu paylaştı. Tabloya göre Türkiye’de, 6-12 Kasım tarihleri arasında 100 binde en yüksek vaka artışını gösteren iller Tunceli, Osmaniye, Çanakkale, Kırklareli, Balıkesir, Bilecik, Hatay, Tekirdağ, Adana ve Bartın oldu.

Öte yandan, Bilecik’te 6-12 Kasım tarihleri arasındaki 100 bin kişide vaka sayısı 387,2 olarak görüldü.

Bilecik vaka sayısı en çok artan 10 il arasına girdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Nasıl ki boynuzsuz koyun, boynuzlu koyundan hakkını alacak. Bende bir kronik hasta olup (21 aydır evden zaruret dışında ailecek çıkmadık) sorumsuz davranan herkese hakkımı helal etmiyorum. Ne o ya, hastalık bitti bizim mi haberimiz yok. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz. Ölen ölsün kalan sağlar bizim mantığına bağladınız iyce. Allah kerkeze akıl fikir versin. Yaramaz çocuktan farkınız yok ya. Sadece bir tık dikkat edeceksiniz bukadar. Biz gibi olun demiyoruz, olamazsınız zaten! Birde şu hasta olup teste gitmekten kaçanlar ve insanların içinde gezenlerin vebali. Neyse böyle insanlarda bitmeyecek bu hastalıkta bitmeyecek. Allah biz gibilere sabır versin. Ha yasaklar geri gelince boşuna bağrınmayın. Avrupa da başladı çok sürmez bize gelmesi.

    Cevapla
Bizi Takip Edin