BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN’IN ”24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ” MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Süleyman Elban, ”24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle mesaj yayımladı.


dsc_602


Hayatın merkezine insanı alan, ”İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” felsefesiyle hareket eden bir medeniyetin varisleri olarak; kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında en büyük emek öğretmenlerimizindir. Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Bu onurlu mesleğin malzemesi insandır. İnsana yapılan her yatırım, insanın yetişmesine verilen her emek kutsaldır.

 

Geleceği aydınlık ve daha müreffeh bir Türkiye ancak; kendisini daima yenileyen öğretmenlerimizin, en son ve yeni bilgilerle donatacağı çocuklarımız ve gençlerimiz sayesinde şekillenecektir. Başöğretmen Atatürk’ün söylediği gibi, Milletleri kurtaranlar, yalnız ve ancak öğretmenlerdir ve yeni nesil Öğretmenlerin eseri olacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; büyük fedakarlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyetin değerlerini, demokrasiyi, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü öğreten, sorumlu bireyler olarak yetişmesine hayat rehberi olan, vatan ve millet sevgisini aşılayan fedakar ve cefakar öğretmenlerimizin ”24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyorum.

 

Başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda canlarını vermiş tüm öğretmenlerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyor halen görevde olan öğretmenlerimize sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum.

 

BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN’IN ”24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ” MESAJI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin