Bilecik Yeni Yıla Sokak Partisiyle Girdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yılbaşı Sokak Partisi ile Bilecikliler yeni yıla büyük bir coşkuyla girdi.

Tüm yurtta ve dünyada etkinliklerle girilen yeni yıla Bilecikliler de düzenlenen Yılbaşı Sokak Partisi ile girdi.

Bilecik Belediyesi Aile Çay Bahçesi önünde DJ Erdem Uzunyol eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Bilecikliler yeni yıla sevdikleri ile eğlenerek, girdi.

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve belediye başkan yardımcıları, Bileciklilerin sevincine ortak oldu.

‘’BİLECİKLİLERİ NEŞELİ GÖRMEK EN GÜZEL ŞEYDİR’’

Düzenlenen etkinlik ile amaçlarının Bileciklileri yeni yıla en güzel şekilde girmelerini sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkanı Semih Şahin, şunları söyledi:

‘’Bilecik’i ve Bileciklileri böyle neşeli görmek çok güzel. Sadece Bilecik’te değil bütün Türkiye şu an Bilecik’i konuşuyor. Seçimden önce ‘Her şey çok güzel olacak’ demiştim. Bakın en büyük güzellik şu an bizim yaşadığımız bu ortam. Burada daha çok genç görüyor olmam beni çok daha gururlandırıyor ve bu çok güzel bir tablo. Dünyayı güzellik kurtaracak ve sevmekle başlayacak her şey. Herkese 2020 yılında daha mutlu ve daha coşkulu bir yıl diliyorum’’ şeklinde konuştu.

BAŞKAN ŞAHİN ÇOCUKLARA YILBAŞI HEDİYESİ DAĞITTI

Vatandaşların büyük bir katılım gösterdiği etkinlik sonunda Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, çocuklara yeni yıl hediyesi dağıttı.

Bilecik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan 2020 yeni yıl görselleri de vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

Vatandaşlar, Bilecik Belediyesi atölyesinde yapılan 2020 yazısı, geyik ve hediye arabası önünde hatıra fotoğrafları çektirirken, düzenlenen havai fişek gösterileri de vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

Bilecik Yeni Yıla Sokak Partisiyle Girdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. Yazıklar Olsun hangi dini veya milli bayramımızda böyle çoşkulu şeyler yapıldı iş hristiyan bayramı (miladi takvimde yılbası hz.isanın doğusu olarak kabul edilir ve hz.isanın doğusu kutlanır) olunca milyarlar harcanmıs. Kim bir kavme benzerse ondandır. (Hz.Muhammed)

    Cevapla
    • Biraz araştırma yaparsanız Türklerde de Ayazata vardır. Yeni yılların kutlandığı dönemlerde. Kendini bilen insanlar, milâdî takvim kullandığımız için yeni yılın kutlamasını yapıyor. Eğer hala hicrî takvim kullanıyor olsaydık ve o takvime göre kutlama yapılsaydı ne düşünürdünüz? Birde Ramazan Bayramı’nda her akşam iftardan sonra eski otogarın üstünde etkinlikler yapıldı diye biliyorum. Tabi şu da bir gerçek bu defa da dini bayramlarda şarkı söyleniyor denilecek. Ayrıca bir çok milli bayramın da terör korkusu ile kutlamalarının iptal edildiğini hatırlatmama gerek var mıdır?

      Cevapla
      • 3 Ocak 2020, 23:28

        Türklük bizim için bir referans değildir.Bizim Türklüğümüzü kıymetli kılan asırlarca İslam’a hizmet etmemizdir. Doğru söyledin , Ramazan etkinliğini şarkıyla kutladılar , bu süte idrar karıştırmak gibidir , 1 damla da karıştırsan sütü kullanılmaz hale getirirsin.Aslinda konu basit , neyi kıymetli görüp neye karşı gönlümüzün soğuk olduğu ile alakalı.Benim Hristiyanlar için önemli olan hiçbir kutlamayla bir yakınlığım yok çok şükür…

        Cevapla
        • 5 Ocak 2020, 00:11

          Sayın Tine tin tüm
          1.) Bir kere islamiyet ve dolayısıyla ramazan arabın dini ve kültürü değil tüm insanlığa inmiştir. Sizin gibi ahmaklar bilgi olmayıp fikriniz olduğunuz ve bir kere olsun islamiyet ile ilgili araştırma yapmadan, islamiyet ile alakalı herşey arabın zannediyorsunuz. Halbuki tüm insanlığa inmiştir.
          2.) Bir kere davulcu, davul çaldığı mahalleden para toplar. Senin haram zıkkım olsun demeye hakkın yok. Ramazan ile ne kadar alakalı olduğunu anlamış olduk
          3.) Beynin öyle formatlanmış ki, özünden kopmuşssun kendi geleneğini, kültürünü öcü gibi görüyorsun, onların kültürünü medeniyetmiş gibi görüyorsun
          4.) Daha ramazanın idarikına varmamış biri olarak alakasız bir örnek veripte, yok arap adetiymiş yok fuzuli imiş diyemezsin
          5.) Fuzuli olan sizsiniz ve sizin gibi düşünenler

          Cevapla
  2. 3 Ocak 2020, 10:00

    Ben bu organizasyonda payımdan harcanan parayı haram ediyorum. Müslüman bir Osmanlı Torunu olarak , Osmanlı’nın kuruluşu olan bu mübarek topraklarda hristiyan kutlamalarının yapılmasına itiraz ediyorum.Üzüntüyle izliyorum.

    Bir sonraki seçimde umarım milletin tokadını yersiniz. Ahirette de hesaplaşacağız.

    Cevapla
    • Ben de helal etmiyorum hakkımı. Kullanmadığım köprünün parasını ödüyorum. Yaşamsal ihtiyaçlarımı (dogalgaz, elektrik, gıda ve daha bir sürü) yüksek vergiler ödeyerek kullanmaktan. Daha yazarım da artık usandım dilimde tüy bitti.

      Cevapla
      • 3 Ocak 2020, 23:23

        Yılbaşı kutlamasına karşı olmak , bahsettiğiniz yüksek vergi gibi problemleri kabul etmediğim anlamın gelmiyor ve konuyla alakası da yok.Konu gayri islami bir organizasyon yapılması ve bizim paramızla. Yanlışa her zaman hangi parti olursa olsun yanlış demeye devam edeceğim!!Vesselam…

        Cevapla
  3. 3 Ocak 2020, 22:09

    Bilecik adına çok üzüldüm. İnsanlarda buna bende dahil kendi değerlerimize ve inançlarımıza karşı malesef hassasiyet kalmamış, bunu yöneticiler de körüklüyor buna hükümette dahil, şimdi diyecekler ki ne var bunda eğleniyorlar. Eğlensinler be kardeşim hiçbir problem yok ama bu olay farklı bugüne özel olması düşündürücü, biraz hassas olmak lazım. Ne var bunda ne var şunda diye diye, yabancının kültürünü benimsedik iyice, bazen sömürge ülkesiymiş gibi hissediyorum onlardan farkımız kalmadığı için. gayrimüslimlerden ayıran bir tane özellik söyleyin Allah rıza için, malesef farkımız yok, İnsanlar o kadar benimsemiş ki bir eleştiride bulununca geri kafalı, yobaz tabirlerini kullanıyorlar, halbuki beyinleri formatlanmış haberleri yok, mankurt kelimesinin karşılığı bu olsa gerek. Son olarak biz onlara benzemeye çalıştıkça hiçbirşey düzelmeyecek, biz özümüze dönersek tekrardan eskisi gibi dünya da söz sahibi olabiliriz

    Cevapla
    • 4 Ocak 2020, 19:02

      Geçmişimiz osmanlıyı silip hristiyan kutlamaları normal gösterenlere hakkımız helâl değil

      Cevapla
Bizi Takip Edin