BİLECİK-YENİŞEHİR YOLUNDA ŞOK GELİŞME

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik kamuoyumuzun gündemini uzun süredir meşgul eden toplam 48,6 km uzunluğundaki Bilecik Yenişehir Yolunun 17,2 km.si Sathi Kaplamalı Bölünmüş Yol olarak tamamlanmış, kalan 31,4 km yolun Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) kaplamalı Bölünmüş Yol olarak yapımı ve 17,2 km’lik kesiminin de BSK kaplamasının yapımı işi ihale edilmiş fakat yapılan itirazların sonucunda ihale süreci tamamlamamıştı.

Bilecik – Yenişehir yolu için Müteahhit firma ile sözleşme imzalandı müjdesini veren Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, “Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından proje ile ilgili alınan nihai kararlar verilmiş bunun neticesinde de, 23.02.2016 tarihinde müteahhit firma ile sözleşme imzalanmıştır. İnşaat çalışmaları en kısa sürede başlayacaktır. İlimizin gelişimine büyük katkı sağlayacak bu projenin gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen başta Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve Karayolları Genel Müdürlüğü’ne teşekkür eder, projenin en kısa sürede tamamlanıp aziz milletimizin hizmetine sunulmasını dilerim. Bu projeyi yakından takip eden tüm hemşerilerime hayırlı olsun.”dedi.

BİLECİK-YENİŞEHİR YOLUNDA ŞOK GELİŞME
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 25 Şubat 2016, 21:31

    Teşekkür şimdi sıra hastane’de

    Cevapla
  2. 25 Şubat 2016, 23:31

    Hayırlı olsun vekilim.Sizden daha büyük hizmetler bekliyoruz.

    Cevapla
  3. 26 Şubat 2016, 00:29

    Sayın vekilim sizlerden allah razı olsun sevindirici haberi bekliyorduk çok şukür

    Cevapla
  4. Hastane konusu ne oldu.Tabelalar orada çürüyecek neredeyse.

    Cevapla
  5. 26 Şubat 2016, 09:57

    Artık yapılması gerekiyor . Arabaların ömrü bitti gaz firen yapmaktan

    Cevapla
  6. Birbiriyle özdeşleşmiş Bilecik ve Yenişehir halkının uzun yıllar özlemini çektiği, bircok cana mal olan otoyolun yapılmasında takipçisi ve katkısı olan tüm abilerimize şükranlarını sunuyorum.

    Cevapla
  7. 26 Şubat 2016, 11:00

    Hele şükür. Çok daha önce bitmeliydi bu iş. Şimdi hastane işine bir el atın. Bir sonraki seçime kadar hastane bitmez ise vekiller oy istemeye gelmesinler.

    Cevapla
Bizi Takip Edin