Bilecik-Yenişehir Yolunda ve Yeni Hastanede Flaş Gelişme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in halkının özlemle beklediği Bilecik-Yenişehir yolu çalışmalarında ve yeni yapılan hastane çalışmaları devam ediyor.

 

Yılan hikayesine dönen, 2008 Yılından buyana yapılan tüm ihaleleri Kamu İhale Kurumu’na (KİK) takılan ve son yapılan ihale ile yapım çalışmalarına başlanılan Yenişehir – Bilecik yolunda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

ÇALIŞMALAR HIZLA YAPILIYOR

Yenişehir ve Bilecik tarafından yapılan yol çalışmaları, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi ve yol çalışmasına hız katmak amacıyla hızlandırılarak 4 ayrı noktada devam ediyor.

 

Öte yandan, 2008 Yılından buyana yapılan tüm ihaleleri KİK’e takılan ve son yapılan ihale ile yapım çalışmalarına başlanılan yolun çalışmalarına, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in yoğun gayretleriyle de başlandığı belirtildi.

YENİ HASTANE TAM GAZ İLERLİYOR

Bilecik halkının özlemle beklediği, Yenişehir yol sapağına yapılması planlanan 20 Aralık 2016 tarihinde ihalesi yapılan, 261 yataklı yeni hastane inşaatı ise tam gaz ilerliyor.

 

7 adet suit oda, 9 adet ameliyathane salonu 27 genel yoğun bakım, 8 çocuk yoğun bakım, 4 adet  yenidoğan yoğun bakım yatak kapasitesine sahip olacak. Ayrıca Hastane bünyesinde 525 araç kapasiteli otopark, konferans, seminer ve toplantı salonları da bulunacak.

Bilecik-Yenişehir Yolunda ve Yeni Hastanede Flaş Gelişme
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Flaş gelişme, yapımına devam edilmesi mi ?

    Cevapla
  2. BEN MELİH SERT BERBERIM ÇOK GEÇ KALINDI AMA YİNEDE BİLECİK E HAYIRLI UĞURLU OLSUN RABBİM DAHA GÜZEL GÜNLER OLSUN MEMLEKETE. YATIRIM YAPILSIN BİLECİK E SAYGİLAR OLSUN ESNAF ABİLERİME BOL KAZANÇLAR.

    Cevapla
  3. Aşkımız bilecik yenişehir yolu gibi olsun hiç bitmesin :)

    Cevapla
  4. Flaş haber bunun neresinde anlayamadım Yenişehir yolunda hiç bir faaliyet yok olunca haber yapın

    Cevapla
Bizi Takip Edin