BİLECİK’E 100.YIL BEBEKLERİ ORMANI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla bugün Bilecik’te dünyaya gelen bebekler için “100.Yıl Bebekleri Ormanı” oluşturacaklarını açıkladı.

Milletvekili Yağcı, şehrin kurtuluşu olan 6 Eylül günü dolayısıyla Bilecik’te bugün dünyaya gelen bebekler için bir farkındalık projesini hayata geçirdi.

Proje kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü’nün desteğiyle şehirde 6 Eylül’de doğan her çocuk için bir “100.Yıl Bebekleri Ormanı” oluşturulacak. Milli Ağaçlandırma Günü’nde ise merkeze bağlı Kızıldamlar köyünde kurtuluşun 100.yıl dönümünde doğan her çocuk için 100’er adet fidan dikilecek.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya gelen 2 erkek bebeğini eşiyle birlikte hastanede ziyaret eden Yağcı, aileleri tebrik ettikten sonra yaptığı açıklamada, Atalarından Türk bayrağını teslim aldıklarını ve gelecek nesillere aktaracaklarını kaydetti.

“Onun için bugün doğacak çocuklarda, kurtuluşumuzun 100. yılı çocukları. Bilecik ve bizim adımıza çok kıymetli.” ifadesini kullanan Yağcı, şöyle konuştu:

”Bugünün anlamına ilişkin olarak bir farkındalık oluşturmak için bugün doğan çocuklarımızı ziyaret ettik. Hastanemizde iki tane erkek yavrumuz hastaneye dünyaya geldi. İnşallah bahtları açık olur. Ailelerini tebrik ediyoruz. Bugün Bilecik’te doğan tüm çocuklar adına da bir orman oluşturuyoruz. ‘100. Yıl Çocuk Ormanı’ olarak Bilecik’te doğdukları günde, adlarına 100’er tane ağaç dikilecek. Diğer ilçelerde doğan çocuklarımıza da Orman İşletme Müdürlüğümüz tarafından ağaçları dikilecek.”

Hastanede bir erkek bebek dünyaya getiren Sibel Kanaş ise kendisinin de bebeği gibi 6 eylülde doğduğunu söyleyerek, Yağcı’ya ziyareti dolayısıyla teşekkür etti. Gülşah Aral da bugün doğan oğlu için böyle güzel bir çalışmaya imza atılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yağcı’ya ziyarette Hastane Başhekimi Erhan Arıkan da eşlik etti.

BİLECİK’E 100.YIL BEBEKLERİ ORMANI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin