BİLECİK’E LUNAPARK AÇILIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı Bilecik’e lunapark açılacağının müjdesini verdi.

 

Çocuklar için güzel bir lunapark çalışması olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”İnşallah birde 23 Nisan’dan itibaren Bilecik’te birde lunaparkımız olacak. Şu anda kurulum çalışmaları Pelitözü Gölpark’ta başladı 23 Nisan’a kadar yetiştirme noktasında bu konuda çaba harcanıyor. Açılışımızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

BİLECİK’E LUNAPARK AÇILIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. Kurulum malzeme ve işcilik calısmaları titizlikle denetlenmeli somun cıvata kaynak iyi olmazsa ölüm olur beledıye işi sıkı tutsun ehil kişiler denetlesin

    Cevapla
  2. 21 Nisan 2017, 21:07

    Golet gibi nezih olmasi gereken dogayla butunlesmesi gereken bir yerde yapilmasi ne kadar dogrudur? Yapilan seyleri dusunin biraz. Nerde gorulmus doga icinde lunapark.

    Cevapla
  3. 21 Nisan 2017, 21:22

    Goletin dogasina aykiri degil mi?

    Cevapla
  4. Gidin de malzemeleri görün bir de. Hali içler acısı. Bilecik belediyesi bunu herhalde en eski hurdalıktan aldı. Madem başkan olarak göz boyayacaksın, bunu hakkını vererek yap. Ümit edelim ki bir kaza yaşanmasın.

    Cevapla
  5. Arkadaşlar doğaya neden aykırı olsun mangalın kafenin pikniğin olduğu yerde lunapark neden olmasın.Belediyenin ve başkanın verdiği kararı hunharca yargılamak niye sizin düşündüğünüz hesabını yaptığınız somon cıvata ve kurulum kalitesini emin olun denetliyordur bence çokta güzel olacak.

    Cevapla
  6. baskanim guzel dusunmussunuz gayette guzel biyer olmus bilecik sizinle gurur duyoruz bileciyin bole biseye ihtiyaci vardihayirli ugurlu olsun

    Cevapla
  7. daha büyük ve daha güzel olabilirdi cok küçük ve gölet yolu yapılsın artık sıcak asfalt atılsın genişletilsin yol

    Cevapla
  8. Lunapark yapacaklarına yola asvalt dokselerdi daha iyi olurdu

    Cevapla
Bizi Takip Edin