Bilecik’e Yakışmadı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Kasım Pazar günü Bilecik Kapalı Spor Salonunda Bilecik Belediye Spor Basketbol takımı  Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 3. grup Maçında , İstanbul Ticaret Odası (İTO) basketbol takımı ile mücadele ederek 81-71’lik skor ile maçı kazandı.

DSC_0112

Bilecik için mücadele eden, ter döken bir takıma, Takımı yetiştiren ve hazırlayan antrenörlere yakıştımı Deplasman takımının önünde, koca salonda seyircisiz oynamak ?

Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanması planlanan maç salondaki bir takım arıza ve eksiklikler nedeni ile yeni yapılan 2000 kişi kapasiteli Bilecik Kapalı Spor salonunda yapıldı. Yeni salon o kadar nizami hazırlanmış ki kapıdan girerken dahi insanın içi açılıyor, hayallere kapılıyor insan. “Dışarıdan böyle gözüken bir salonun içinde bizi nasıl bir seyirci kitlesi bekliyor” diye..

Salonun yeri değişmiş, haberimiz yoktu, yeni salon uzak, ulaşım sağlayamadık diyenleriniz varsa, Atatür Spor Salonunda Müsabakanın yerinin değiştiğinden dolayı sizleri bilgilendirmek için beklemekte olan görevli ve yine salon önünde sizleri Müsabakaya ulaştırmak amacı ile bekleyen Bilecik Belediyesine ait araçlar mevcuttu..

MERAK ETMEYİN!
Biz Bilecik basını olarak Bilecik Belediye Basketbol takımını yalnız bırakmadık…
DSC_0111

 

DSC_0116

DSC_0113

 

Bilecik’e Yakışmadı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin