BİLECİK’İN BİRÇOK NOKTASINDAKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin birçok noktasındaki çalışmalar devam ediyor.
ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİNDE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
Birçok bölgede çalışma gerçekleştiren ekipler, çalışmaları kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanan, şehirlerarası otobüs terminalindeki çevre düzenleme çalışmalarını yerine getiriyor.
Şehirlararası otobüs terminali, altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandıktan sonra vatandaşlarımızın hizmetine  girecek.
KİLİT VE PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI
Çalışmalar kapsamında Bilecik Şehir Ormanı önünde kilit ve parke taşı yanı sıra cadde ve kaldırımlarında gerekli bakım ve onarım çalışmalarını yerine getiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca, şehrin değişik noktalarındaki asfalt onarım ve bakım çalışmalarını da gerçekleştiriyor.
OSMANLI PADİŞAHLARI TARİH ŞERİDİNDE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tarafından Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinde düzenleme ve yenileme çalışmaları yapıldı.
Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinin giriş bölümü başta olmak üzere birçok alanında yenileme ve düzenleme çalışmaları yapıldı.
BİLECİK’İN BİRÇOK NOKTASINDAKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir