BİLECİK’İN KÜLTÜR TURİZMİ “Bilecik”in Aktif Tanıtımının Gerçekleştirilmesi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Turizm, Tanıtım ve Kalkındırma Ajansı yetkililerinin sunum yaptığı toplantıda, Bilecik’te yapılan ve planlanan kültür, turizm ve tanıtım çalışmaları değerlendirildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Valimiz sayın Dr. Kemal Kızılkaya himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığımız Turizm Geliştirme Ajansımızı temsilen; Marmara Bölge Koordinatörümüz sayın Sena Gözgü, Turizm Destinasyon Müdür Y. sayın Serkan Yılmazer ile Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz koordinasyonunda “Bilecik İl Tanıtım ve Geliştirme Yönetim Kurulu”muzun katılımlarıyla 3. Olağan Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik.

“Bilecik’in Aktif Tanıtımı”

İl Tanıtım ve Turizm Geliştirme Yönetim Kurulumuz ile şehrimizin 3 aylık yapılan ve 3 ay içerisinde yapılacak olan kültür, turizm faaliyetlerinin değerlendirilmesinin yanı sıra, şehrimizde yürütülen turizm yatırımları hakkında yönetim kurulumuza bilgi verdik. Ayrıca Bakanlığımız Turizm Geliştirme Ajansı yönetiminde ilimizde ve ülkemizde yürütülmekte olan turizm stratejileri masaya yatırıldı.

Şehrimizin destinasyon planlaması, dijital tanıtım ve medya kurumsal yapısının oluşturulması, ulusal ve uluslararası platformlarda şehrimizin aktif tanıtımının gerçekleştirilmesi, turizm alanlarının geliştirilmesi ve projelendirilmesi yönünde önemli gelişmeler gündeme getirildi. Başta sayın Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya olmak üzere, şehrimizin; tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini turizme kazandırılması yönünde ortak akıl olarak bizlere katkı sağlayan tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

BİLECİK’İN KÜLTÜR TURİZMİ “Bilecik”in Aktif Tanıtımının Gerçekleştirilmesi”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 19 Ekim 2022, 23:30

    Osmangazinin evi ve şehir girişine 1299 yazisi olsa super olur

    Cevapla
Bizi Takip Edin