BİLECİK’İN PARLAYAN BAŞKAN ADAYI SUBAŞI ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda Cumhuriyet Halk Partisi heyecan verici bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde, Eskişehir Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Aday Ayşe Ünlüce ile birçok ilçe belediye başkan adayıyla bir araya gelindi.

Toplantıya katılanlar arasında Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Tepebaşı Mevcut Belediye Başkanı ve adayı Ahmet Ataç, Odunpazarı Mevcut Belediye Başkanı ve adayı Kazım Kurt’un yanı sıra, diğer ilçe belediye başkan adayları da yer aldı.

Parti örgütlerinin de yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, CHP’nin öne çıkan başkan adaylarına büyük destek gösterildi. Özellikle, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Bilecik Belediye Başkan Adayının bir kadın olmasından dolayı duyulan gurur vurgulandı.

Genel Başkan Özgür Özel, “Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin sayısını artırmaya devam edeceğiz” sözleriyle, partinin kararlılığını ve hedeflerini dile getirdi. Toplantı sonunda açıklama yapan Melek Mızrak Subaşı; “Başta Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Ayşe Ünlüce olmak üzere tüm adaylarımıza başarı dileklerimi iletiyorum. Kadınların toplumumuzdaki refah ve seçilme hakkını öncelik olarak gören, vatandaşlarının mutluluğuna özen gösteren CHP’li belediyeleri tüm Türkiye’de zirveye taşıyacak ve hep birlikte yarınlara umutla bakacağız!” sözlerini kullandı.

Melek Mızrak Subaşı’nın liderliğindeki Bilecik Belediyesi’nin başarılı performansı ve onun öncülüğünde gerçekleşen projeler, katılımcılar tarafından özellikle takdirle karşılandı.

BİLECİK’İN PARLAYAN BAŞKAN ADAYI SUBAŞI ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI!
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin