BİLECİK’İN SEVİLEN ESNAFI “İLHAN DAYI” VEFAT ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in sevilen esnaflarından “İlhan Dayı” Lakabı ile anılan İlhan Recep Özkay hayatını kaybetti.

basliksiz-1

Köy Hizmetlerinden emekli, bir dönem sanayide kahvaltı salonu işleten, ardından merkezde açtığı kahvaltı salonuyla Bilecik halkına hizmet veren, yaptığı tostlar ile nam salmış, Özcan Özkay’ın babası, Bülent Öztürk, Serdar Öztürk, Levent Öztürk ve Gürkan Öztürk ün dayıları “İlhan Dayı” lakabı ile anılan Bilecik’in sevilen esnaflarından İlhan Recep Özkay hayatını kaybetti.

 

Sevenlerini üzüntüye boğan İlhan Recep Özkay’ın cenazesi, bugün Şerifpaşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından  Şehir Mezarlığında defnedilecek.

 

Haber228 olarak Merhuma Allah’tan rahmet, Özkay ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz..


İLGİLİ HABER:

BİLECİK’İN SEVİLEN ESNAFI “İLHAN DAYI” VEFAT ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. allah rahmet etsin sapasağlamdı niye öldü acaba bilen var mı ?

    Cevapla
  2. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah

    Cevapla
  3. İlhan dayıya “İLHAN DAYI” ismini takan bizleriz. 80’li yıllarda şimdiki otogarın olduğu kafe olan yerde dayımızın bir mekanı vardı ve bizler her akşam orada toplanıyorduk.bizlere çok ağabeylik,çok babalık yaptı yıllarca.”DOYMADINIZ AÇ KÖPEKLER” diye de takılırdı bize ve “OĞLUM BU YARIN AKŞAM YİNE VAR YETER BU AKŞAMLIK” diyerek de bizi frenlerdi rahmetli.Yıllarca da hem bizlerin hem Bilecik’in dayısı oldu,gariban babasıydı kimse kapısından aç dönmezdi. Bilecik’e “TOST NASIL YAPILIR” onu öğretti dayımız.Pazar günü olmasına rağmen cenazesi çok kalabalık bir cemaatle uğurlandı.İlhan dayımıza Allah’tan rahmet,acılı ailesine de başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ederiz.Mekanın cennet olsun “İLHAN DAYI” seni çok özleyecek bu yeğenlerin.

    Cevapla