Bilecikliler Buluşuyor Etkinliğine Davet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Oktay Tepe ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Dernek Başkanı Tepe ve beraberindeki konuklarına teşekkür etti.

 

Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Oktay Tepe ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ziyarette bulundular. Kuruluşunun 30. Yılını ve 11.11. Bilecikliler Buluşuyor gününü kutlamak amacıyla düzenleyecekleri programa davette bulundular. Yapmış oldukları organizasyon ve faaliyetlerle şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan derneğimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Davetlerinden dolayı başta Dernek Başkanımız Oktay Tepe ve yönetimine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Dernek Başkanı Oktay Tepe ziyaret sonunda, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, 11.11 Bilecikliler Buluşuyor etkinliğinin davetiyesini vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bilecikliler Buluşuyor Etkinliğine Davet
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin