Bilecikspor Taraftar Otobüsüne Saldıran, Ateş Eden 4 Kişi Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da, Bilecik 1969 Spor Kulübü ile Bayburt 1918 Futbol Kulübü arasında oynanan maç sonrasında taraftarlar arasında çıkan olaylara ilişkin 4 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11’inci grup ikinci hafta müsabakasında 9 Ekim’de Bilecik 1969 Spor Kulübü ile Bayburt 1918 Futbol Kulübü arasında saat 16.45 sıralarında Kağıthane Yeşilce Spor Tesisi’nde oynanan futbol müsabakasında, dağılan taraftarlar arasında kavga gerçekleştiği bilgisi üzerine olay yerine intikal etti.

Grupların dağılmasına yönelik gerekli uyarılarda bulunup, kalabalık nedeniyle takviye kuvvet çağıran ekiplerce yapılan çalışmada, iki grup arasında yaşanan kavgaya ilişkin “spor alanlarında taşkınlık yapmak” ve “kamu malına zarar verme” suçlarından Y.B, E.Ç. ve B.T. gözaltına alındı.

Stat girişinde bulunan dönel kavşak içerisinde silahla havaya ateş açan şüpheli S.A. da etkisiz hale getirilerek, silahı ve şarjöre basılı 7 fişekle yakalandı.

Şüpheliler Y.B., E.Ç. ve B.T. hakkında “spor alanlarında taşkınlık yapmak” ve “kamu malına zarar verme” suçlarından adli işlem yapılırken, şüpheli S.A. ise “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” kapsamında spor müsabakalarından süresiz men edildi.

Şüpheli S.A, “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” ve “6136 sayılı kanuna muhalefet” etmek suçlarından adliyeye sevk edildi.

 

Bilecikspor Taraftar Otobüsüne Saldıran, Ateş Eden 4 Kişi Yakalandı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 12 Ekim 2022, 21:01

    helal olsun. bilecik basının gücü bu işte..

    Cevapla
Bizi Takip Edin