BİLECİKSPOR’A TEKKEŞİN’DEN SAĞLIK DESTEĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Medistate Hastanelerinin ortağı olan Bilecikli Op. Dr. Mustafa Tekkeşin’in Bilecikspor’un tüm futbolcularının sağlık hizmetlerini ücretsiz üstleneceği belirtilmişti. Bilecikspor’a ücretsiz sağlık hizmeti sağlayacak ve sağlık alanında danışmanlık yapacak.

“TALEPLERİNİZE HER ZAMAN HAZIRIM”

Op. Dr. Mustafa Tekkeşin ile geçtiğimiz hafta bir ameliyat sonrasında karşılaştıklarını belirten Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu  “Sayın Hocam Türkiye’ye mahal olmuş ortopedi dalında Medistate Hastanelerinin başhekimi konumunda. Bize kendisi teklif etti. “Hocam doktorunuz var mı?” dedi. Ben de yok dedim. “O zaman ben hastane grubum ve şahsım olarak bana olacak taleplerinizle Bilecikspor’a, Bilecik’teki spor yapan gençlerimize, camiamızdaki çocuklara Allah göstermesin, Allah hiçbir şekilde bu noktalara getirmesin ama böyle noktalarda gerekeni yapacağını bir sponsor şeklinde hizmet edeceğine inanıyoruz. Ben camiam adına kendisine çok teşekkür ediyorum.

“İSTANBUL’DA BİLECİK’İN AİLE DOKTORUYUZ”

Kendisini İstanbul’da Bileciklilerin aile doktoru olarak gördüğünü söyleyen Bilecikli Op. Dr. Mustafa Tekkeşin, “İsmail ile sohbet ederken Bilecikspor faaliyetlerini anlatınca çok hoşuma gitti. Biz Bilecik’in aile doktoruyuz. İstanbul’da Bilecik’i temsil eden bir aile doktoruyum. Bir sıkıntıya düştüğünde eş dost, tanıdık kim varsa danışabileceği, yön gösterebileceği bir hekimlik yapmamız gerekiyor. Sonra branşımızla ilgili acizane elimizden gelen bir şey varsa onlar da yapılabilir. Dolayısıyla biz camianın içindeyiz zaten. Hoş gelmedik, biz zaten buradaydık ama bizim koşturmalarımız çok fazla. O yüzden yetişemiyoruz. Bilecik’e, aileme yoğun tempodan dolayı yetişemiyorum. Ama bundan sonraki süreçte de biz buranın, Bilecik ailesinin doktoru, Bilecikspor’un doktoruyuz. Eşimizin, dostumuzun, arkadaşlarımızın doktoruyuz. 24 saat ulaşılabilecek bir ihtiyacı karşılayabilecek hizmeti yapabiliyorsak ne mutlu bize. Bilecikspor’un kondisyonu içinde elimden geleni yaparım. Çok teşekkür ederim.” dedi.






BİLECİKSPOR’A TEKKEŞİN’DEN SAĞLIK DESTEĞİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin