BİLECİKSPOR’DAN BAŞKAN YAĞCI’YA ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kulüp Başkanı Dilek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı; Bilecik’teki spor faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinin olduğu ziyaret hakkında ”Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek Bey ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette bulundular. Başkan Harun Bey ve yönetimini tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Sporun, Sporcunun ve Sporseverin her zaman yanındayız. Bilecikspor Kulübü bizlerin vazgeçemeyeceği ilimizin değerlerinden birisidir. Her zaman olduğu gibi Bilecikspor’un yanındayız, başarılı olmaları noktasında desteklemeye hazırız ve yolları bahtları açık olsun. Tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele.” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kulüp Başkanı Dilek’e, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak hediye ederken, Dilek ve beraberindekiler de Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, Bilecikspor atkısı ve Belediye Başkanı Selim Yağcı için hazırlanmış üye kartı bulunan tablo hediye ettiler.
BİLECİKSPOR’DAN BAŞKAN YAĞCI’YA ZİYARET
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bu sene belediyemizden daha fazla destek bekliyoruz

    Cevapla
Bizi Takip Edin