BİLECİKSPOR’DAN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1.Amatör Futbol Liginde mücadele eden BilecikSpor kulübü yönetimi ve oyuncuları, antrenman sonrası yemekte bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

dsc_0702

2016-2017 Futbol sezonu öncesi düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen camia da bir de sürpriz konuk vardı.

 

Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu, yönetim kurulu üyeleri üyeleri, Takım Antrenörü Hasan Kol, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı yemekte konuşan başkan Cinoğlu yeni hoca ve  transferler ile bu sezon iyi işler yapacaklarını ümit ettiğini belirterek İl Özel Spor Başkanı Fazıl Özmen’e verdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

dsc_0707

Gecede konuşan takımın yeni Antrenörü Hasan Kol ise bugüne kadar yaptıkları bundan sonra yapacaklarının teminatı olduğunu belirterek; “ sezona hayırlısıyla başlayıp, kazasız belasız hayırlısıyla bitirmek istiyoruz. İnşallah hak ettiğimiz yere geliriz. Benim her zaman vurguladığım bir şey var, tek şey istiyorum Saygı” ifadelerini kullandı.

 

Son olarak takım oyuncularından tecrübeli topçu Tolga Burulday söz alarak geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını kaydetti. Kaptan Burulday; “3 Yıllık bir hedef koymuştunuz zaten. Bu sene son, İnşallah şampiyon oluruz. İdmanlarımız iyi, yeni oluşumlar iyi, arkadaşlık üst seviyede gayet güzel. İnşallah bu yıl şampiyon olup güzel bir şampiyonluk yaşamak istiyoruz” dedi.

 

Geceye misafir olarak katılan İl Özel İdare Spor Başkanı Fazıl Özmen ve Bilecikspor camiası gecenin sonunda toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

dsc_0703 dsc_0704 dsc_0719 dsc_0692 dsc_0696

BİLECİKSPOR’DAN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. görüntü güzel bilecik size güveniyor sevindirin su sehri cok sey istemiyorr bilecik halkı sizdenn

    Cevapla
Bizi Takip Edin