Bilecikspor’un Başkanı Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecikspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına giderken tek liste ile seçime giren Aydın Avcı Bilecikspor’un yeni başkanı seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlanan kongreye, Divan Başkanlığına Ruşen Gül seçildi.

Faaliyet raporu, hesap raporu ve yönetim kurulunun ibrası ile devam eden kongrede yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulu seçimi yapıldı.

Bilecikspor’un yeni başkanı Aydın Avcı, “Bilecikspor ile ilgili büyük hayallerimiz var.  Hayallerimiz öncelikle bal ligi,ondan sonra üst ligler.Hayal kuracağız fakat hayalperest olmayacağız. Önemli olan sağlam adımlarda ilk önce spor kulübümüzün sabit gelirlerini elde edebilecek projeler yoğunlaşacağız ve yolumuza bakacağız. Bilecikspor’u daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bundan önceki başkanlara da teşekkürlerimi sunuyorum ayriyeten eski sporcularımızı ve Bilecikspor’da top oynamış herkesi bundan sonra tribünlerde görmek istiyoruz.” dedi.

Bilecikspor’un Başkanı Belli Oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. HAYIRLI OLSUN AYDIN BAŞKANIM; ALLAH UTANDIRMASIN

    Cevapla
    • 30 Temmuz 2019, 12:10

      bundan bir cacık olmaz semih sahin in yalakası onu kullanıp kenara atacak bu rojede selçuk danışmanı var amaç para nemalanmak hikaye halkı kandıramazsınız sizinde sonunuz gelecek tıpkı tiki selim gibi

      Cevapla
Bizi Takip Edin