Bilecik’te 4 Aracın Karıştığı Zincirleme Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bilecik Merkez Gazipaşa Mahallesi Atatürk bulvarı üzerinde Ömer Küplü kontrolündeki 38 GR 565 plakalı kamyon, kırmızı ışıkta duran Tangut Vural idaresindeki 10 Z 6274 plakalı otomobile çarptı. Çarpışma sonrası kontrolü sağlayamayan Yalçın Çakır yönetimindeki 11 AY 914 plakalı otomobil ve henüz ismi öğrenilemeyen 48 J 7431 otomobil arkadan çarptı.

 

Çarpışmanın etkisi ile 10 Z 6274 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Hayriye Pulat (68) Selma Pulat (43) ve 48 J 7431 plakalı araçta bulunan Rabia Zehra Ay (4) yaralandı.

 

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bilecik’te 4 Aracın Karıştığı Zincirleme Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Yetersiz ışık yüzünden oluyor bu kazalar yazık milli s ervetimiz bunlar bir an önce birileri hayatını kaybetmeden lütfen bir önlem. ……

    Cevapla
  2. Gerçekten de yetersiz ışık levhaları yüzünden oluyor bunlar bunun için gerçekten belediyenin bir an önce bi şeyler yapması lazım yoksa daha çok kötü kazalar yaşanabilir.

    Cevapla
  3. belediye ve emniyet anca milyon dolarlara kameralar döşesin, kimse “arkadaş şu caddenin alternatifi yok, hamsu köprüsünden başka yol yok öteki yakaya.” demiyor.. 1 tane cadde var sözde çift şerit ama %80i tek şerite iniyor yol daralıyor. ve bu caddeye alternatif yol düşünülmüyor, biz nasıl kamera başına 1 milyon TL harcayıp vatandaşı nasıl söğüşleriz derdinde.

    Cevapla
Bizi Takip Edin