BİLECİK’TE 5 MYO’DAN MEZUN OLAN 974 ÖĞRENCİ KEP ATTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine bağlı 5 Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde dört gün süren mezuniyet programları kapsamında son olarak üniversiteye bağlı Bozüyük, Gölpazarı, Osmaneli, Pazaryeri ve Söğüt Meslek Yüksek Okulu’nu bitiren 974 öğrenci için tören düzenlendi.

 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurgül Özbay, üniversitenin kapalı spor salonunda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilerin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Meslek yüksek okullarının üniversitelerin en önemli unsurlarından birisi olduğunu vurgulayan Özbay, şöyle konuştu:
“Meslek yüksek okulları üretken ve katma değer yaratan birimlerdir. Bu okullarımızda yetiştirilen ara elemanlar, ülkemizin en temel ihtiyacı olan vasıflı iş gücüne de stek sağlamaktadır. Bugün ihtiyaç duyulan teknolojik gelişmelere imkan yaratmaktadır. Sevgili öğrenciler, bugün sizleri buradan gerçek hayata uğurlayoruz. Okul ortamında eğitiminizin sonuna geldiniz, artık iş dünyasına geçiş yapıyorsunuz. Bundan sonra zorluklarla karşılaşabilirsiniz ancak bunların üstesinden geleceğinize eminim.”
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere, diploma ve plaketleri verilirken, mezun olan 974 öğrencinin kepleri havaya atmasıyla tören sona erdi.

 

Diğer yandan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden 2016-2017 eğitim öğretim yılında 2 bin 842 öğrencinin mezun olduğu bildirildi.

BİLECİK’TE 5 MYO’DAN MEZUN OLAN 974 ÖĞRENCİ KEP ATTI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir