Bilecik’te Birlik Başkanları Onlara Emanet!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Özel İdaresi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Bilecik’teki iki önemli birlik başkanlığında başkanlık seçimi yapıldı.

Yapılan seçimlere göre Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Başkanı olurken, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ise Bilecik Belediyeler Birliği başkanı olarak seçildi.

Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıya 22 üye katıldı.

‘’VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Gerçekleştirilen seçimler hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, ‘’Ben inanıyorum ki bu dönem siyaset üstü bir dönemle birlikte ilimize hizmet edeceğiz. Çünkü biz bu perdenin arkasında her birimiz birbirimizle abi kardeş diyaloglarımız var, güzel dostluklarımız var. İnşallah güzel işler yapalım. Bu birlik evet çok sıkıntılı bir birlik aynı zamanda hepimiz için çok kıymetli bir birlik. Karasu’dan bizler suyumuzu almaya devam ediyoruz. Önümüzdeki zamanlar için evet birtakım çalışmalarımızı başlattık. Yerel kaynaklarımızı hızlandırıyoruz ama bu demek değil ki Karasu’dan ayrılacağız. Karasu yine bizim can damarımız olmaya devam edecek. Belediyemizde bununla alakalı ciddi bir teknik ekip var. Ama amacımız hep birlikte en az hasarla yola çıkmak ve bu yolu devam ettirmektir’’ ifadelerini kullandı.

Belediyeler Birliği Başkanı Seçilen Zekiye Tekin; “Yeni dönemin Belediyeler Birliği Başkanı olarak seçildim. Teveccüh gösteren Birliğimizin değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Yine bu gün Karasu Birliğine Başkan olarak seçilen Bilecik Belediye Başkanı Sayın Melek Mızrak Subaşı’ya ve birliğimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Bilecik’te Birlik Başkanları Onlara Emanet!
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin