BİLECİK’TE DERBİ NEFES KESTİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginin 4. haftasında Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Voleybol Takımı ile Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi.

Bilecik İstasyon Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, takımların teknik ekipleri ile Bozüyüklü ve Bilecikli pek çok voleybol sever ilgi ile izledi.

Yoğun bir seyirci desteği ile oynanan ve oldukça heyecanlı geçen maçı Bilecik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı 1. seti 22-25 kaybederken 2. seti 25-23, 3. seti 25-17 ve 4. Seti 25-18’lik skorla alarak maçı 3-1 kazandı.

Maç sonunda galibiyet sevincini bizim kızlarla yaşayan Başkan vekili Subaşı, beraber halay çekerek galibiyet sevincini kutladı.Kızlar da Başkan Subaşı’nı havaya atarak galibiyeti kutladı.

Maç sonrası değerlendirmede bulunan Subaşı; “Şampiyonluk yolundaki en önemli mücadelelerden biri olan Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor Kulübü müsabakasını muhteşem taraftarımız ve harika oyunumuzla 3-1 kazanan takımımızı yürekten kutluyorum. Hedef şampiyonluk” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan karşılaşmaya çok sayıda taraftar ilgi gösteriken, Belekoma Tayfa taraftar grubunun maç boyunca takıma destek verdikleri de dikkatlerden kaçmadı.

 

BİLECİK’TE DERBİ NEFES KESTİ!
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin