BİLECİK’TE ENİŞTE TARTIŞTIĞI KAYIN BİRADERİNİ SİLAHLA VURDU!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, çıkan kavgada enişte, kayın biraderini belindeki silahla ayağından yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Hamza A., Hürriyet Mahallesi 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı karşısında bulunan kaldırımda ablası Aysel A. ve eniştesi olan Sait A. ile karşılaştı. Daha önce aralarında yaşanan bir husumetten dolayı Hamza A. ve Sait A., tekrar tartışmaya başladı.

 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Sait A., yanında bulunan silahla önce Hamza A.’nın kafasına dipçikle vurdu ardından silahla kayın biraderini ayağından vuran Sait A., olay yerinden plakası alınamayan araçla kaçtı.

 

Kafasından ve ayağından silahla yaralanan Hamza A., 112 Acil Sağlık ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hamza A., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bozüyük İlçe Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Olay yeri inceleme ekipleri, geniş güvenlik önlemleri alarak, olayda kullanılan silahın boş kovanlarını topladı. Ekipler, Sait A.’ın yakalanması için çalışma başlattı.

 

Gerçekleştirilen çalışma sonucunda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sait A.’ı ve yanındaki arkadaşlarını Hürriyet Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi İtfaiye sokakta yakalayarak gözaltına aldı.

BİLECİK’TE ENİŞTE TARTIŞTIĞI KAYIN BİRADERİNİ SİLAHLA VURDU!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin