Bilecik’te Feci Kaza 2’si Ağır 6 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te seyir halindeki bir yolcu otobüsü önünde seyreden kamyona arkadan çarparken, meydana gelen kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre; İstanbul’dan Antalya’ya seyir halindeki Murat Kurnaz yönetimindeki 32 ER 144 plakalı yolcu otobüsü Bilecik-Bozüyük karayolu Şelale rampalarında hafriyat taşıyan Ersin Yılmaz yönetimindeki 49 DC 697 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada yolcu otobüsü muavini Veysel Yıldız yolculardan Kadriye Bakay Demirci, Fatma Çetinkasap, Nazlı Erçetin, Fayza Doğan ve Leyla Bozkurt yaralandı.

Yaralılardan Veysel Yıldız ile Kadriye Bakay olay yerine gelen ambulanslarla Bozüyük İlçe Devlet Hastanesine diğer yaralılar Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Veysel Yıldız ile Leyla Bozkurt’un durumlarının ağır olduğu ve diğer yaralıların da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, 112 Acil Servis ekipleri de olay yerinde çok sayıda yolcuya da ayakta tedavi yaptı.

Kamyon sürücüsü Ersin Yılmaz, seyir halindeyken bir ses geldiğini söyleyerek, aşağı indiğinde otobüsün arkadan kendisine çarptığı anlattı.

Öte yandan 25’e yakın yolcu kaza yapan yolcu firmasına ait otobüslerle bindirilerek, kaza yerine 15 kilometre uzaklıktaki Bozüyük Otogarı’na gönderildi. Polis ve jandarma ekipleri bu sürede üşeyen yolcuları ekip otolarına alarak, ısınmalarını sağladılar.

Bilecik-Bozüyük karayolu tek şeritten kontrollü bir şekilde verilirken, yolcular Bozüyük’ten gidecekleri yere gitmek için başka bir otobüse bindirilerek gönderildi.

Bilecik’te Feci Kaza 2’si Ağır 6 Yaralı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. kamyoncu kendini sola atmıştır şelanenin orası çok sakat otobüsün birden önüne çıkınca kaza kaçınılmaz olmuştur

    Cevapla
Bizi Takip Edin