BİLECİK’TE FETÖ OPERASYONU: 4 KAMU ÇALIŞANI GÖZALTINDA!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik Bilecik’te yürütülen soruşturmalar kapsamında Terör Örgütü mesajlaşma programı ByLock kullandığı iddia edilen 4 kamu çalışanı gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY mensuplarına yönelik Bilecik, Bozüyük ve Ankara’da eş zamanlı düzenlenen operasyonlar kapsamında,  2’si daha önce açığa alınan, 4 kamu personeli gözaltına alındı.

 

İl Özel İdaresi’nde çalışan E.F.Ö, Bilecik YHT garında çalışan F.K, daha önce görevlerinden ihraç edilen Bozüyük Devlet Hastanesi çalışanı sağlık memuru A.A ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde çalışan memur Y.E.K’nın evlerinde sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon kapsamında zanlıların evlerindeki aramada, bazı evrak ve bilgisayarlara el konuldu. Zanlılar sağlık kontrolünün ardından emniyete getirildi.

 

Zanlıların emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor. Ayrıntılar için internet sitemizi takip edebilirsiniz.

 

BİLECİK’TE FETÖ OPERASYONU: 4 KAMU ÇALIŞANI GÖZALTINDA!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir