Bilecik’te freni arızalanan kamyon 3 araç ile apartmana çarptı: 3 kişi yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Bilecik’te freni arızalanan kamyonun 3 araç ile apartmana çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.

Tugay Arabacı yönetimindeki 11 AAJ 883 plakalı çimento yüklü kamyonun freni Bahçelievler Mahallesi’nde seyir halindeyken arızalandı.

Kontrolden çıkan aracın hızlanması üzerine Arabacı, kamyondan atladı.

Kamyon önce seyir halindeki Ümit Aslan’ın kullandığı 11 AU 257 plakalı otomobile, daha sonra da iki araç ile 5 katlı apartmanın duvarına çarpıp durdu.

Çarpmanın etkisiyle araçların yanı sıra apartmanın altındaki boş iş yeri ile bir daire zarar gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada kamyon sürücüsü Tugay Arabacı, otomobilin sürücüsü Ümit Aslan ve beraberindeki eşi Zekiye Aslan yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kamyon ve araçlar çekiciyle olay yerinden kaldırılırken, Vali Kemal Kızılkaya ve İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur da kazanın meydana geldiği bölgede incelemede bulundu.

Bilecik’te freni arızalanan kamyon 3 araç ile apartmana çarptı: 3 kişi yaralandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. Şehir merkezinden (ki tek bir ana yolu var) kamyon ve tırların geçtiği ve her yere park ettiği başka bir il merkezi yoktur. Bunun olacağı belliydi şehir merkezi tır parkı gibi.

    Cevapla
    • 22 Temmuz 2023, 01:18

      Bu şehir aralarına tırlar kamyonlar neden girer ki özel bir yer yapılmalı bunlara milletin arabasına sürtüp kaçan mı dersin tozu dumana katan mı dersin gecenin 3ünde adam kamyonu çalıştırmış 30 dk dır mahallede gırgırgırgır kardeşim git başka yere diyoruz mahalleli olarak abi havaların dolmasını bekliyorum diyo bırakıcaksın kardeşim şehir içinde koca arabayla mahallede milleti rahatsız etmenin bi mantığı yok çevirme desen hep standart yerlerde oluyor bir kerede kongrede merkezini inişli çıkışlı çevirin gece 12den sonra kimler alkollü kimler ehliyetsiz bahçelievlerde huzur bulamıyoruz artık motor sesleri egzoz sesleri müzik sesleri hiç bitmiyor sayın valim !!!!

  2. Aynı yerde bu kaçıncı kaza oldugunu birileri vali beye bildirmeli bence bı önlem alınmalıdır artık diye düşünüyorum

  3. 22 Temmuz 2023, 01:24

    Sayın trafikçi polis abilerimiz atatürk heykeli peynircinin önünde esnaflarla bol bol çay için siz böyle işlere biz bakarız yada sadece radar kurun milleti soyun bahçelievler sabah akşam uyuyamıyoruz artık

  4. Kimsenin canına birşey olmaması bir mucize. O bölge ve Kar yemek önü 4 lü yol tam bir kazaya davetiye bölgesi.Daha fazla kimsenin burnu kanamadan yetkililer biran önce önlem alması gerekiyor.

    Cevapla
  5. Manavın üst katı bizimdi. Kazanın üzerinden 24 saat geçmesine rağmen hiçbir yardımda bulunulmadı. Enkaz temizliği burada ki mal sahipleri ve vatandaşlar tarafından yapıldı. Maddi açıdan destek, muhatap ve iletişim numarası verilmedi. Mağdur taraflar kendi çabalarıyla yapmaya çalışıyor herşeyi

  6. 22 Temmuz 2023, 12:50

    Bu kazaya bizzat tanık oldum. Biz bu kamyonu güneş davet yolunun üst kısımlarında geçmiştik ve frenli biçimde yavaş ilerliyordu, biz tam güneş davetin meydandaki kavşaktan alt geçide yönelmek üzereyken arkamızdan freni boşanmış biçimde bizim aracın soför tarafı ön çamurluk kısmına çarparak bizi geçti ve rampadan aşağı hızlı biçimde gittiğini bizzat gördük. biz olayın şokunu atlatıp araçtan sağ sağlim çıkıp aracımızı kenara çekerek asıl kazanın olduğu bölgeye koşarak ilerledik yolda şükür kamyonu kullanan arkadaş kamyondan son anda kendini atmış yerde bilinci açık biçimde ve yaralı vaziyette uzanıyordu diğer tarafta apartmanın ara boşluğuna uçan araçtaki inşanlarında durumları iyi görünüyordu. bu kazada herhangi can kaybı olmadığı için yaradana şükürler olsun Allah daha beterinden saklasın inşallah.

  7. Burada devlete ait zarar gören bişey olmadığı için kimseden ses çıkmaz mağdur olan zararı olan vatandaş olduğu için hiçbir kurum kuruluş ilgilenmez herzaman bu böyledir yetkililer nerede… Ne güzel söylüyoruz değil mi şükür Can kaybı olmadı diyoruzda burada maddi manevi zararı kim karşılayacak onu bi söyleyin

    Cevapla