Bilecik’te İhbara Giden 112 ve Polis Ekipleri Asansörde Mahsur Kaldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te ihbara giden 112 ve polis ekipleri 20 katlı binanın ikinci katında asansörde mahsur kaldı.


Alınan bilgiye göre, Bilecik Bahçelievler Mahallesi Cebeci Caddesi üzerinde bulunan bir siteden aile içi şiddet ihbarı alan ekipler olaya hemen müdahale etmek için ihbar adresine gitti.

İhbarı değerlendirmek isteyen 112 Acil Servis ve Polis ekipleri binanın 10. katına çıkmak için asansöre bindiler. Hareket eden asansör aniden durdu.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. Asansörde mahsur 7 kişi, Bilecik Belediyesi itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkartıldı. Daha sonra İhbar yerine ulaşan ekipler, yaptıkları araştırmada herhangi bir darp olayının yaşanmadığı ve şikayetçinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan asansörde herhangi bir asansör firmasına yada asansör üzerinden numarası dahi bulunmaması çevredeki vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu.

Bilecik’te İhbara Giden 112 ve Polis Ekipleri Asansörde Mahsur Kaldı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Şaşırmadım, Bahçelievler Mahallesi bulunan çoğu binaların asansör bakımı yapılmıyor, etiket süresi dolan binaların Makine Mühendisler odası yetkileri takip etmiyor, denetim yapmıyor, kaç kat merdiven çıkıyoruz asansöre binmeye korkuyoruz. Etiket süresi geçmiş olan binaları bildirdiğimizde gelip ilgilenmiyorlar bile

    Cevapla
Bizi Takip Edin