Bilecik’te ilk ve tek: “G&H Gelişim ve Danışmanlık Merkezi” açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Bebeklik dönemi ve okul öncesi dönem gelişimsel değerlendirme ve gelişimsel takip, erken müdahale programları, oyun grupları, atölye grupları, çocuk yogası, birebir eğitimi destekleyici seanslar, ilkokula hazırlık gibi hizmetler verecek olan “G&H Gelişim ve Danışmanlık Merkezi” isimli iş yerinin açılışı gerçekleştirildi.

İşletmesini Gülser Çavdar ve Hande Kırca Zümbül’ün yapacağı iş yerinin açılışına, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Bilecik Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Korkmaz, Gülümbe Köyü Muhtarı Zafer Cenkiz, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Hüseyin Şensoy, STK temsilcileri, Çavdar ve Kırca ailelerinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gürses, “Böyle bir cesaret örneği gösterdikleri için girişimci iki genç kardeşimizi tebrik etmek istiyorum. Allah’ın izniyle ben başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Allah hayırlı ve mübarek etsin, bol kazançlı işleri olsun diyorum.” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından okunan dua ve kurdelenin kesilmesiyle iş yerinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın ardından davetliler iş yerini gezdi.

Gazipaşa Mahahallesi Atatürk Bulvarı Osmangazi 1 Sokakak üzerinde hizmet verecek iş yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

Bilecik’te ilk ve tek: “G&H Gelişim ve Danışmanlık Merkezi” açıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Çocuk yogası ne ya budistlerin ritüellerini yavaş yavaş bize empoze ediyorlar, bunu da çocukluktan başlıyorlardı. Biz müslümanız özümüze dönelim…

    Cevapla
Bizi Takip Edin