BİLECİK’TE İNŞAAT SEKTÖRÜNE KADIN ELİ DEĞECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te İnşaat Sektörüne Bundan Böyle Kadın Eli Değecek.

“HENBA DEKOR” Adıyla dualarla açılan işyerinin açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, AK Parti eski İl Başkanı KemalÜnver, TSO İnşaat Grubu Meclis Başkanı Ercan Öztürk birlikte gerçekleştirdiler.

AHMET GÜRSES;” BAYANLARIN OLDUĞU HER YERDE BAŞARI VARDIR”

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses yaptığı kısa konuşmasında Bilecik’te inşaat sektörüne bir bayan elinin değecek olmasından son derece memnun olduğunu belirterek bayanların elinin değdiği heryerde başarının olduğunu vurguladı.

SEMRA ASLAN SER;” KADININ OLDUĞU HER YERDE ZERAFET VARDIR”

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşma yapan iş yeri sahibi Semra Aslan Ser; “Bilecik’te bundan böyle İnşaat sektörüne bir kadın eli değecek.Kadının olduğu her yerde zerafet vardır, incelik vardır, ayrı bir ayrıcalık vardır. 5 Yıldır Adapazarı Karasu’da çalıştığım sektörü Bilecik’e taşımak için bu yola çıktım. Üreticiden direkt tüketiciye ulaşacağız. Maalesef ilimizdeki binaların birçoğu sanki resmi daire görüntüsünde. Binalara estetik katacak dekoratif malzemelerle daha bir bir görüntü sağlayacağız. Bu anlamda desteklerini veren tüm herkese ve açılışımıza katılan bütün dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Söve, Stropiyer, Dekoratif Isı Yalıtım Sistemleri alanında faaliyet gösterecek iş yerinin hayırlı, uğurlu olmasını diler, Bol ve bereketli kazançlar temenni ederiz.

BİLECİK’TE İNŞAAT SEKTÖRÜNE KADIN ELİ DEĞECEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin