Bilecik’te Jandarma Ekipleri Göz Açtırmıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 firari hükümlü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan kişilerin yakalanmasına yönelik uygulama yaptı.

Ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalarda; Söğüt ilçesine bağlı Küre köyünde “Kültür ve Tabiat Varlıkları Kanununa Muhalefet” suçundan 2 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası bulunan İ.M. (61), Borcak köyünde hırsızlık suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan H.A. (22) ve Dereboyu köyünde basit yaralama suçundan 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan İ.K. (66) yakalandı.

Ayrıca Bozüyük ilçesinde hakaret suçundan 1 yıl 1 ay 3 gün hapis cezası olan E.K. ile kent merkezine bağlı Pelitözü mevkisinde resmi belgede sahtecilik suçundan 12 yıl 1 ay hapis cezası bulunan M.Ç. gözaltına alındı.

Hükümlüler, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. – AA

Bilecik’te Jandarma Ekipleri Göz Açtırmıyor!
Yorum Yap