Bilecik’te kaldırıma park, vatandaşı canından bezdirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te günden güne sarmal olmaya devam eden otopark kaynaklı park sorunu ve araç sahiplerinin duyarsızlığı vatandaşı canından bezdirdi.

Son yıllarda Bilecik’te yapılan çok katlı binalarda otopark olmaması sebebiyle, araçlarını park edecek yer bulamayan bazı duyarsız vatandaşların, araçlarını yaya kaldırımlarına park ettikleri görülüyor.

Bu durumdan rahatsız olan ve duyarsız kalmayan vatandaşlar, Whatsapp ihbar hattımıza ilettikleri görüntülerle gerek yetkililere, gerekse de duyarsız vatandaşlara çağrıda bulunuyorlar.

“insanlar ezilme tehlikesi yaşıyorlar”

Son olarak Whatsapp ihbar hattımıza fotoğraf gönderen duyarlı bir takipçimiz, “Hürriyet mahallesindeki yaya kaldırımın hali, insanlar ezilme tehlikesi yaşıyorlar bir tane trafik polisi yok etrafta” ifadelerine yer verdi.

Bilecik’te kaldırıma park, vatandaşı canından bezdirdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. BİLECİK MERKEZ VAKIFBANK ARKA SOKAKLARI HERKES KAPISININ ÖNÜNE KİMSE PARK ETMESİN DİYE BİR ŞEYLER KOYUYOR.
    YAYA GEÇİTLERİNDE IŞIKLAR ÇALIŞIRKEN BİLE İNSANLAR YOLA ATLIYOR TRAFİKÇİLER SADECE BAKIYOR.

    Cevapla
  2. Balık baştan kokar derler ya Gidinde Ertuğrulgazi mahallesindeki karakolun önündeki kaldırımı görün Hergün üç dört araç garanti ve bu kişiler emniyet teşkilatında görevli kişiler Daha ne diyelim

    Cevapla
  3. 27 Eylül 2022, 21:13

    Plakalarini niye gizliyorsunuz anlam veremedik plakaları net görünsün kü utansınlar tabiki utanmalari varsa insan olan bunu insana yapmaz bu arada bilecik te trafik polislerinin olmadığı ve kurallara uyulmadığı pazartesileri kurulan kapali pazar etrafında ve üst taraflarinda görüldüğü gibi hali içler acisi Avrupa bizi kıskanıyor olmali

    Cevapla
  4. 28 Eylül 2022, 08:17

    Enflasyon düşer,dolar düşer ama Bilecik’in trafik sorunu bitmez. Bu kadar duyarsız bu kadar acemi şöförler olduğu sürece bu haberleri çok okuyacağız.

    Cevapla
  5. kamyon,otobüs,tır ,iş makinalarıda şehir içlerinde mahallearalarında park halin de adamın şirketi var 10 küsur aracı var mahalle aralarında park halinde açil çözüm lazım

    Cevapla
  6. 5 Ekim 2022, 12:13

    Ben şahsen belediye ve trafiğe verdiğim dilekçelerden ve sözlü başvurulardan cevap alamadım. Kısaca cevap hep şu oldu : yol çalışmalarımız devam ediyorr :) beledıye imardaki planlamaları yapan arkadaşlar kör sanırım.

    Cevapla
Bizi Takip Edin