BİLECİK’TE KLASİK YEMİN TÖRENİ TRAFİĞİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te gerçekleştirilen yemin töreni ve sonrasında kent merkezinde oluşan araç yoğunluğu, kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Bilecik 2’nci Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığında acemi eğitimlerini tamamlayan erler için yemin töreni düzenlendi. Çocuklarının mutlu gününe ortak olmak isteyen binlerce asker yakını, Bilecik’e akın etti.

Sabah erken saatlerde ailelerin kent merkezine gelmesiyle başlayan trafik yoğunluğu, yemin töreninin bitmesiyle birlikte dahada artarken, yüzlerce aracın aynı anda trafiğe karışmasıyla oluşan araç yoğunluğu adeta istanbulu aratmadı.

Eski otogar kavşağından başlayarak Küçük Sanayi Sitesine kadar oluşan araç kuyruğu trafikte ilerlemeyi hayli zor hale getirirken, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince trafik akışı kontrollü olarak sağlandı.

VATANDAŞLAR ÇÖZÜM İSTİYOR

Kent merkezindeki trafik yoğunluğundan dert yanan vatandaşlar, “Bilecik büyüyor ve gelişiyor, normal günlerde de sabah ve akşamları mesai bitiminde zaten bir trafik yoğunluğu oluyor. Yol kenarlarında ikinci sıra parklar mevcut, üstüne birde yemin töreni gibi etkinlikler eklendiğinde adeta şehir merkezine ulaşamıyoruz. Yetkililerden bu duruma bir çözüm bulmalarını istiyoruz. Büyüyen Bilecik’e alternatif yol yada çalışmalar bulunmalı” yorumunda bulundular.

BİRDEN FAZLA KAZA MEYDANA GELDİ

Öte yandan, trafik yoğunluğuna bağlı olarak gün içerisinde meydana gelen trafik kazalarındaki artışlar da dikkatlerden kaçmadı.

 

BİLECİK’TE KLASİK YEMİN TÖRENİ TRAFİĞİ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. çözüm söylemek okumuş olmak gerekmez herkez biliyorr tugay sehir dısına tasınsınn cözüm ortada iştee

    Cevapla
    • Çok doğru yerinede ağaçlandırma yapılılıp insanların gezebileceği kafa dinlendireceği doğa yürüyüşü yapabileceği büyük bir kültür park yapılsın.bina asla istemiyoruz.sıkıldık artık

      Cevapla
      • neyin agaclandırmasıı bilecikte yasamıyorsun galiba kardes sen bilecikte heryer dag ağaç bilecik avm sinema kültür etkinlği sart

        Cevapla
  2. Yemin töreni olduğu gün yemin törenine gelen ve giden yayaları üst geçide yönlendirseler. En azından yaya trafiği rahatlar.

    Cevapla
  3. Bilecik trafiği için ilk yapılması gereken merkeze yakın bi yerden çevre yolu olabilir.daha sonra da tugayın yerinin değiştirilmesi olabilir

    Cevapla
  4. Asla bu kadar araçla bu kadar trafik sıkışıklığı olmaz. Kültür merkezinin giriş çıkışını bariyerle kapamak gibi yapılan hatalar nedeniyle bu denli sıkıntı yaşanıyor. kavşaklarda görevli memur arkadaşlar da olaya bir çözüm getirebilmek için yeterli gözlemi yapmadığını düşünüyorum. Özel idare kavşağında girişi engellemeleri doğru o noktada İstanbul istikameti müsait sağ iki şeride sağa dönecekleri geride organize edip sola şehir içine gideceklerin kontrollü soldan gönderilmesi gibi uygulamalara ilave trafik ışıklarının kapatılması gerekir. Trafik polisine uymak esastır ama vatandaş polis fark etmiyor ya da polise uyacağını bilmiyor. Ceza gelecek endişesiyle malum cihazlar flaşla çekime devam ediyor. Geçmemeyi tercih ediyor, bu şekilde kavşakları da boşaltamayınca sıkışıklıklar kaçınılmaz oluyor.

    Cevapla
Bizi Takip Edin