BİLECİK’TE LPG’DE DEV İNDİRİM! AYTEMİZ’DE SELF SERVİS

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hürriyet Mahallesi Abdülhamithan Bulvarı Küçük Sanayi Sitesi girişinde faaliyet gösteren Aytemiz Özkurtlar petrol, LPG fiyatı 3,25 tl.

Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri olan Aytemiz’in bayisi Özkurtlar Petrol, kampanyalı satışları ile Bilecik halkına kaliteyi ucuza vermeye başladı. Özkurtlar’ın son kampanyası LPG pompa satış fiyatının 3,49 olarak belirlendiği belirtildi.

 

Diğer yandan, 5 araçlık oto yıkama parkuru ve marketi ile de  hizmet veren Özkurtlar Petrol, Bileciklilere kaliteli hizmet sunuyor.

BİLECİK AYTEMİZ’DE SELF SERVİS

Bilecik Aytemiz Petrolde Akaryakıt sektöründe farklılık yaratan Self Servis, müşterilerilerin yakıt ikmallerini kendilerinin gerçekleştirmesi için hayata geçirilmiştir.

 

Self Servis; motorinde litrede 20 Kuruş, benzinde litrede 15 Kuruş avantaj sağlamaktadır.

 

Aytemiz, arzu eden tüketicilerin, kendi araçlarına yakıtlarını doldurup bedelini de ödeyebilecekleri “Self Servis” hizmetini Bilecik Aytemiz istasyonunda sunuyor. Tüketicilerin vakit kaybetmeden yakıt alımını gerçekleştirebilmelerini ve pompada avantajlı fiyatla ödeme yapabilmelerini sağlayan Self Servis hizmeti  yayınlanmaya başlandı.

BİLECİK AYTEMİZ’DE PUAN KARTI

Aytemiz Kart,  anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında yapacağınız yakıt alışverişlerinizde puan kazanmanızı sağlayan, Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş.’nin sunduğu sadakat kart programıdır.

 

Kazanacağınız puanlar ile yine anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında biriken puanlarınızla hediye yakıtınızı (akaryakıt/otogaz) alarak yolunuza güvenle devam edebilirsiniz.

 

Tüm bu ayrıcalıklı hizmetleri alabilmeniz için Aytemiz Kart’a sahip olmanız yeterli olacaktır. Eğer Aytemiz Kart’ınız yok ise en yakın anlaşmalı istasyonumuzdan temin ederek anında puan toplamaya başlayabilirsiniz.

BİLECİK’TE LPG’DE DEV İNDİRİM! AYTEMİZ’DE SELF SERVİS
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin