BİLECİK’TE MEMURLUĞA ATANAN PERSONELLER YEMİN ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Özel İdaresinde tam zamanlı sözleşmeli olarak görev yapan personellerin memur kadrosuna atamaları tamamlandı.

İl Özel İdaresinde 5393 sayılı Kanunun 49. maddesine tabi tam zamanlı sözleşmeli olarak görev yapan personeller, 7433 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı KHK da Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 3. maddesine istinaden 15.04.2023 tarihi itibariyle memur kadrosuna atamaları tamamlandı.

Yemin Merasimi; Genel Sekreter Seda Bayrakçı, Genel Sekreter Yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Bayrakçı açılış konuşmasında; “Görevlerinizi yürütürken bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken hassasiyeti göstereceğinize ve yemin metninize sadık kalacağınıza gönülden inanıyorum. Sizlerin, mesai arkadaşlarınıza ve vatandaşlarımıza yakışır bir şekilde görev yapacağınıza inancımız tamdır. Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine; vatanına, milletine, bayrağına yürekten bağlı bir hizmet neferi olacağınıza inancımla, hepinizi tebrik ediyor başarılar diliyorum.” dedi.

Asli memurluğa atanan personeller yemin metnini tekrar ettikten sonra yemin belgelerini imzaladılar ve tören tamamlandı.

BİLECİK’TE MEMURLUĞA ATANAN PERSONELLER YEMİN ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin